Have a Nice Death - Reis door de afdelingen van de dood

22 Maart 2023, 21:35 / by Fabian Rossbach
Have a Nice Death - Reis door de afdelingen van de dood

Death Incorporated is een enorm bedrijfsimperium dat zielen verwerkt voor het hiernamaals. Als oprichter en CEO van Death Inc. staat de Dood echter op de rand van een burn-out. Zijn topmanagers, de Sorrow's, hebben chaos veroorzaakt op het aardoppervlak en zich niet aan de bedrijfsprotocollen gehouden, wat hem heeft begraven onder een berg papierwerk. Om de controle over zijn bedrijf en zijn keten van zielen terug te krijgen en een broodnodige vakantie veilig te stellen, moet hij verschillende afdelingen van Death Inc. doorkruisen en zijn ongehoorzame ondergeschikten laten zien wie de baas is.

Welkom bij Death Incorporated

Verken de donkere en charmante, procedureel gegenereerde afdelingen van Death Inc. en ontmoet een diverse cast van onvergetelijke personages - zoals je sympathieke pompoenhoofdige assistent Pump Quinn - die altijd klaar staan om de laatste kantoorschandalen te delen.

Oogst wat je zaait

Scherp je vaardigheden (en je zeis) aan door middel van snel hack-and-slash gameplay en gebruik meer dan 30 unieke wapens en spreuken die je kunt vinden en verbeteren om verwoestende combinaties te creëren.

De dood slaapt nooit

Omdat de dood niet kan sterven, gebruik wat je hebt geleerd en verdiend om de vele handlangers en bazen in elke afdeling van Death Inc. te overwinnen... keer op keer. Een prestatiebeoordeling na elke run garandeert dat je interessante items en upgrades ontgrendelt die je zullen helpen op je reis.

Als het leven je vlaktes geeft

Meer macht voor jezelf krijgen is een controversiële stap in de bedrijfscultuur van Death Inc. Als je bijvoorbeeld een vloek-upgrade voor jezelf accepteert, kan de arbeidsinspecteur je ondergeschikten verhoogde krachten geven of erger nog, de prijs verhogen van koffie en andere items die belangrijk zijn voor je werkprestaties.

Volg Have a Nice Death via de officiële social media-kanalen op Facebook, Twitter en Twitch en ga op reis door de afdelingen van de dood. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Over de auteur