Halo Infinite - Infectiemodus keert terug

22 Mei 2023, 10:45 / by Fabian Rossbach
Halo Infinite - Infectiemodus keert terug

De Infectiemodus komt naar seizoen 4 van Halo Infinite

Het is officieel: de populaire Infectiemodus wordt geïntroduceerd in het vierde seizoen van Halo Infinite, dat volgende maand van start gaat. 343 Industries heeft dit aangekondigd via een tweet op de officiële Halo social media-kanalen. Spelers kunnen zich vanaf 20 juni verheugen op een actievolle overlevingsscenario.

De Infectiemodus is een zombie-PvP-modus waarbij geïnfecteerde Spartans proberen hun gezonde teamgenoten te infecteren. Het was erg populair in eerdere Halo-games, maar ontbrak bij de release van Halo Infinite in 2021.

Microsoft belooft meer "consistentie" bij seizoensupdates

Microsoft heeft onlangs aangekondigd meer "consistentie" te willen bieden bij de seizoensupdates van Halo Infinite. Het derde seizoen begon in maart en het vierde seizoen zal volgende maand beginnen. Met dit seizoen komen een nieuw voortgangssysteem en de langverwachte infectiemodus.

Vertrek bij 343 Industries

Er zijn de laatste tijd enkele hooggeplaatste medewerkers vertrokken bij 343 Industries, waaronder voormalig Halo-ontwikkelaar Frank O'Connor, multiplayer-creatief directeur Tom French en voormalig Halo-regisseur Joseph Staten. Ondanks deze personele veranderingen benadrukte het bedrijf in een korte verklaring dat de ontwikkeling van Halo in de toekomst zal worden voortgezet en het merk en Master Chief zullen blijven bestaan.

Wat kunnen spelers verwachten van de infectiemodus?

De infectiemodus is een spannende PvP-modus die spelers uitdaagt om strategisch te denken en samen te werken om het overleven van hun groep te garanderen. De geïnfecteerde Spartans zijn zeer krachtig en zullen er alles aan doen om hun gezonde teamgenoten te infecteren. Als ongeïnfecteerde Spartan is het aan jou om je te verdedigen tegen de aanvallen van de ondode krijgers en je teamgenoten te beschermen tegen het lot van de infectie.

Andere vernieuwingen in seizoen 4

Naast de infectiemodus zal het vierde seizoen van Halo Infinite ook andere vernieuwingen en verbeteringen met zich meebrengen. Dit omvat het nieuwe voortgangssysteem dat spelers meer mogelijkheden biedt om hun personage te verbeteren en te upgraden. Bovendien kunnen we ons verheugen op nieuwe inhoud, skins en cosmetische voorwerpen die gedurende het seizoen zullen worden uitgebracht.

Conclusie: Infectiemodus zorgt voor frisse wind bij Halo Infinite

De introductie van de infectiemodus in het vierde seizoen van Halo Infinite zal zeker voor een frisse wind in het spel zorgen en veel fans van de oudere titels verheugen. De ontwikkelaars bij 343 Industries lijken zich bewust te zijn van de wensen van hun spelers en werken voortdurend aan het verbeteren van de spelervaring. We zijn benieuwd wat ons in de toekomst nog te wachten staat!

Over de auteur