Halo Infinite: De Husky Raid-modus is terug - Ontwerp je eigen kaart en breng hem naar het matchmaking-systeem

28 Mei 2023, 13:08 / by Fabian Rossbach
Halo Infinite: De Husky Raid-modus is terug - Ontwerp je eigen kaart en breng hem naar het matchmaking-systeem

Halo Infinite: Husky Raid kehrt zurück

In deze speciale editie van Forge Features bieden wij jou de mogelijkheid om jouw kaarten voor de terugkeer van de populaire Husky Raid-modus in matchmaking te brengen! Herinner je je nog Halo 4? Net als zijn voorgangers sinds Halo 2 had het de Action Sack-afspeellijst - de thuisbasis van gekke en ongewone speltypen, vaak gemaakt door de community. Een van deze spelmodi was Husky Raid, die nu terugkeert in Halo Infinite.

Wat is de Husky Raid-modus?

Husky Raid bestaat uit een kaart met een lange, smalle gang. Je spawnt aan één kant met willekeurige wapens en moet het naderende chaos overleven om de vlag van de tegenstander te veroveren. Een actievolle pret!

Ontwerp je eigen Husky Raid-kaart

Het leuke aan deze functie is dat je nu de mogelijkheid hebt om je eigen Husky Raid-kaart in het matchmaking-systeem te brengen! Er zijn twee vooraf gemaakte sjablonen die je kunt downloaden en gebruiken bij het maken van je kaart. Als je echter zelf wijzigingen wilt aanbrengen of helemaal opnieuw wilt beginnen om je creativiteit de vrije loop te laten, dan kan dat natuurlijk ook! Om je kaart te testen, raden we je aan om Fiesta: CTF te spelen.

Hoe publiceer ik mijn kaart?

Zodra je kaart klaar is, moet je deze publiceren en taggen met "343ask-Husky Raid" en een screenshot toevoegen. Als je kaart in aanmerking komt, zal het ontwikkelingsteam contact opnemen met de gamertag die als auteur van de kaart wordt vermeld en verdere gesprekken voeren via Discord.

Deadline voor kaarten

De pret mag nooit eindigen, maar als je wilt dat je creaties in de eerste officiële Husky Raid-selectie worden opgenomen, moet het team je inzendingen uiterlijk op 30 juni ontvangen. Neem dus de tijd om je creatieve spieren te trainen - het ontwikkelingsteam kan niet wachten om te zien wat je creëert voor Halo Infinite.

Conclusie

De terugkeer van de Husky Raid-modus in Halo Infinite is een geweldige kans voor de community om hun creativiteit te tonen en een nog spannender spelervaring te creëren. Maak gebruik van deze kans om je eigen kaarten te ontwerpen en misschien zelfs opgenomen te worden in het officiële matchmaking-systeem. Veel succes en vooral veel plezier bij het ontwerpen van je Husky Raid-kaarten!

Over de auteur