Halls of Torment stormt Early Access op Steam binnen - Duik in de duistere diepten en confronteer demonische verschrikkingen

24 Mei 2023, 23:03 / by Tom Schwiha
Halls of Torment stormt Early Access op Steam binnen - Duik in de duistere diepten en confronteer demonische verschrikkingen

Halls of Torment: Nu beschikbaar op Steam Early Access

Hallo avonturiers! We hebben geweldig nieuws voor jullie: Halls of Torment is nu beschikbaar op Steam Early Access! Kies uit (momenteel!) zeven ontgrendelbare personages en duik in duistere diepten vol demonische verschrikkingen. Bestrijd hordes monsters, ontgrendel nieuwe vaardigheden en vind nieuwe uitrusting die je helpt om de komende uitdagingen te overwinnen.

Belangrijke informatie voor PRELUDE-spelers

Voor degenen die de PRELUDE-versie van Halls of Torment hebben gespeeld en hun voortgang willen overzetten naar de volledige versie van het spel, zijn er enkele vereisten:

  1. De PRELUDE-opslagbestand moet lokaal beschikbaar zijn op het apparaat waarop je je PRELUDE-voortgang wilt voortzetten. Dit zou normaal gesproken het geval moeten zijn als je niet naar een ander apparaat bent overgestapt of je systeem om welke reden dan ook hebt opgeschoond.
  2. Als je sinds het spelen van de PRELUDE op een nieuw apparaat bent, kun je ervoor zorgen dat je voortgang wordt gekopieerd door de PRELUDE-versie te installeren en eenmaal te starten.

Voortgang overzetten naar de Early Access-versie

Als je jouw voortgang niet ziet in de Early Access-versie, probeer dan deze eenvoudige stappen:

  • Start het spel (Early Access-versie)
  • Open het instellingenmenu
  • Klik op de knop "PRELUDE Savegame importeren" in de linkerbenedenhoek
  • Bevestig de dialoog met "Ja"
  • Het spel zou automatisch opnieuw moeten starten en jouw Prelude-voortgang zal worden hersteld in de volledige versie van het spel.

Toekomstige updates en nieuwe inhoud

Terwijl we het spel in de gaten houden en op zoek zijn naar gemelde problemen, bereiden we nieuwe inhoud voor toekomstige updates voor. We hebben nog veel interessante dingen die we in de Halls willen toevoegen en we kunnen niet wachten om ze met jullie te delen. Maar meer details hierover volgen binnenkort.

Haal nu jouw Halls of Torment Key!

Ben je klaar om de uitdagingen in de Halls of Torment aan te gaan? Haal nu jouw Halls of Torment Key en duik in het duistere avontuur. En als je nog meer spannende spellen wilt ontdekken, neem dan een kijkje op onze Steam Keys-pagina!

Veel plezier en laat het kwaad in de Halls of Torment voor je beven! 😈

Over de auteur