Overwatch 2 - Halloween Terror 2023

11 Oktober 2023, 07:14 / by Fabian Rossbach
Overwatch 2 - Halloween Terror 2023

De duisternis is over ons neergedaald

Vrienden, pak je wapens en maak je klaar voor het ultieme griezelfeest. Halloween Terror 2023 is gearriveerd in Overwatch 2 en het is tijd om de krachten van het kwaad te trotseren. En geloof me, het wordt geen eitje!

Trials of Sanctuary - Een nieuwe nachtmerrie wacht op je

De nieuwe spelmodus Trials of Sanctuary is niets voor zwakke zenuwen. Hier strijd je samen met drie medestrijders tegen duistere legioenen. Er zijn zes thematische helden om uit te kiezen, waaronder Demon Hunter Sombra of Barbarian Zarya. En alsof dat nog niet genoeg is, wachten er in de donkere kathedraal schatkisten vol buit op je. Wie kan daar nou weerstand aan bieden?

Junkensteins Wraak - De waanzin keert terug

Je hartslag stijgt? Dat komt waarschijnlijk door de terugkeer van Junkensteins Wraak. In deze spelmodus wil de gekke wetenschapper Dokter Junkenstein niets minder dan de stad Adlersbrunn vernietigen. Maar maak je geen zorgen, met wat vaardigheid en teamwork kun je hem zeker stoppen.

Griezelige uitdagingen en beloningen

Natuurlijk zou het geen echt Halloween-evenement zijn zonder griezelige uitdagingen en beloningen. Halloween Terror 2023 heeft er een aantal in petto. Naast de schattige wolfswelp-wapenhanger en coole sprays, kun je ook een heleboel bonus-XP verdienen voor de Season 7 Battle Pass!

Word serieus

Halloween Terror 2023 is nu live op Overwatch 2 tot 1 november. Dus pak wat vrienden en duik in de engste avonturen die Overwatch ooit heeft meegemaakt!

Over de auteur