Nieuwe geruchten over GTA 6 - Is deze acteur Rockstars Jason?

10 April 2024, 19:44 / by Fabian Rossbach
Nieuwe geruchten over GTA 6 - Is deze acteur Rockstars Jason?

Er is niets te vergelijken met de opwinding die momenteel gepaard gaat met het wachten op nieuwe informatie over GTA 6 van Rockstar Games. Na een decennium van wachten, branden we allemaal van verlangen om eindelijk te weten te komen wie de hoofdrollen zullen spelen in de aankomende PS5- en Xbox-titel.

De raadsels rondom de stemacteurs van Jason en Lucia blijven spelers boeien, en nu beweert een nieuwe theorie dat Gregory Connors onze hoofdrolspeler is.

Een mogelijke Jason gevonden?

Slechts enkele dagen nadat Troy Baker, de legende uit The Last of Us, zijn betrokkenheid bij GTA 6 had ontkend, geloven spelers binnen de community dat ze de identiteit van het hoofdpersonage Jason hebben ontdekt. Volgens een Reddit-post van 'jericho881' stond de IMDb-filmografie van acteur Gregory Connors vermeld met een "TBD"-project van Rockstar Games, waarbij hij werd genoemd als "hoofdrolspeler".

Bovendien staat het project gepland voor 2025, wat toevallig overeenkomt met de mogelijke releasedatum van GTA 6.

Een vleugje mysterie

Met de natuurlijk ontstane opwinding en speculatie binnen de community lijkt de acteur inmiddels het project uit zijn filmografie te hebben verwijderd. Connors was tot nu toe voornamelijk te zien in ongenoemde of kleinere rollen, zijn meest recente credits omvatten de Amazon Prime-heruitgave van de Road House-klassieker uit 1989.

Als Connors daadwerkelijk Jason is, zou dit het patroon van Rockstar volgen om relatief onbekende sterren te casten voor zijn nieuwe PS5- en Xbox-games.

Een nieuwe trend bij Rockstar

In de loop der jaren heeft elk nieuwe openwereldspel van Rockstar zich verwijderd van prominente castings. De iconische trilogie van GTA 3, Vice City en San Andreas bevatte sterren als de overleden Ray Liotta, Samuel L. Jackson, Burt Reynolds en Kyle MacLachlan.

Het is bekend dat Liotta naar verluidt een moeilijke relatie had met Rockstar, wat mogelijk een reden was voor de verandering in de castingbenadering voor hoofdpersonages.

Toch heeft dit het studio niet weerhouden om bekende artiesten en acteurs in te zetten om de radiostations in GTA 4 en GTA 5 te bemannen. We verwachten dat dit ook geldt voor de radiostations in GTA 6, waar naar verluidt Schoolboy Q en T-Pain te horen zullen zijn.

Conclusie: Voor nu kunnen we Troy Baker en Bryan Zampella van de lijst schrappen terwijl Rockstar de laatste ontwikkelingsfasen van GTA 6 afrondt. We blijven in spanning afwachten op meer nieuws en onthullingen rondom de langverwachte titel.

Over de auteur