New World - Gryphon Twitch Drop

30 Mei 2023, 06:21 / by Tom Schwiha
New World - Gryphon Twitch Drop

Hallo avonturier! Er is geweldig nieuws voor alle fans van New World. Vier de première van de Gryphon op Amazon Prime Video met de Gryphon Twitch Drop. Deze drop bevat 8 cosmetische items die verband houden met het verhaal van de show en beschikbaar zijn voor Twitch-kijkers vanaf 29 mei om 15.00 uur UTC.

Hoe je de cosmetische items kunt krijgen

Om de cosmetische items te krijgen, moet je de show bekijken op Amazon Prime Video en tegelijkertijd de officiële New World Twitch-kanalen bekijken. Zorg ervoor dat je Twitch-account is gekoppeld aan je Amazon-account en dat je de Twitch Drops-functie hebt ingeschakeld.

Als je de show en de Twitch-stream bekijkt, krijg je de kans om de Gryphon Twitch Drop te ontvangen. De items worden automatisch aan je account toegevoegd en je kunt ze in het spel gebruiken zodra New World wordt uitgebracht.

Mis deze kans niet om enkele unieke cosmetische items te krijgen die zijn geïnspireerd op de Gryphon-show. Veel plezier!

Om het eerste voorwerp te krijgen, moeten kijkers in totaal 2 uur kijken naar een New World Twitch-kanaal met ingeschakelde Drops. De cosmetica kan in de volgende volgorde worden geclaimd:

  1. Gryphon-embleem en Yezariaels gezichtsmasker (totaal 2 uur)
  2. Gehoornde houthakkersbijl (totaal 4 uur)
  3. Gehoornde wijze gewaden (totaal 8 uur)
  4. Zwarttoren-speer (totaal 10 uur)
  5. Zwarttoren-gevechtsuitrusting (totaal 14 uur)
  6. Gehoornd botbijl (totaal 16 uur)
  7. Gryphon-rover-wambuis (totaal 20 uur)

Vergeet niet om je Twitch-account te koppelen aan je Amazon Games- en Steam-accounts. De stappen hiervoor vind je op de Twitch Drops-pagina. Deze Drop is beschikbaar voor alle contentmakers in de categorie New World.

De serie "De Gryphon" op Amazon Prime Video

Naast de coole cosmetische voorwerpen voor New World is er ook een spannende serie op Amazon Prime Video die je zeker moet bekijken. In "De Gryphon" ontdekken de buitenbeentjes Mark, Memo en Becky een fantastische wereld genaamd De Zwarte Toren, waarin ze moeten vechten tegen het wereldverslindende monster Gryphon.

Vergeet dus niet om De Gryphon op Amazon Prime Video te bekijken en je exclusieve cosmetica in New World te krijgen. Veel plezier met het kijken naar de serie en het spelen van het spel! En als je nog geen key hebt voor New World, kijk dan eens naar onze Steam Keys.

Over de auteur