Gran Turismo 7: Nieuwe auto's in maandelijkse update - Speculaties over de drie nieuwe voertuigen

21 Mei 2023, 20:28 / by Tom Schwiha
Gran Turismo 7: Nieuwe auto's in maandelijkse update - Speculaties over de drie nieuwe voertuigen

Een nieuwe auto-teaser voor Gran Turismo 7

De maandelijkse update van Gran Turismo 7 brengt opnieuw spannend nieuws voor autoliefhebbers. Een nieuwe teaser op Twitter laat drie mogelijke nieuwe auto's zien die binnenkort in het spel kunnen verschijnen. We vermoeden dat het gaat om een bekroond model, een JDM-special en een Italiaans model. In dit artikel bekijken we de mogelijke kandidaten nader.

Nissan Skyline (R32) GT-R Nismo

De R32-generatie van de Nissan Skyline is al vertegenwoordigd in Gran Turismo 7, dankzij de V-Spec II GT-R. Er zou echter nog een ander model van deze generatie kunnen zijn, zoals de krachtige GTS-t TypeM of de gelimiteerde Nismo-variant. De Nismo-versie van de Nissan Skyline (R32) GT-R zou het JDM-special in onze lijst dekken en de fans van Japanse auto's enthousiast maken.

1960er Alfa Romeo Giulia Sprint GT

In de achtergrond van de gesplitste afbeelding zijn de onmiskenbare lijnen van een door Giorgetto Giugiaro ontworpen Alfa Romeo te zien. Het gaat hier om een Giulia uit de jaren 1960, toen airbags en emissievoorschriften nog niet bestonden. Verschillende variaties van de 105/115-serie zouden in aanmerking kunnen komen, zoals de Sprint 1600 GTA uit Gran Turismo 4 of de GT Veloce 1600. Dit Italiaanse model zou de klassieke Europese uitstraling in Gran Turismo 7 uitbreiden.

Greening Auto Company 1971 Ford Maverick

Nog een mogelijke toevoeging is een SEMA-prijswinnaar, zoals de Wicked Fabrication GT 51 of de GReddy Fugu Z. De Ford Maverick is aangepast door Jimmy Shaw en de Greening Auto Company en heeft indrukwekkende 1.200 pk. Deze bekroonde auto zou de Amerikaanse muscle-car-charme in het spel kunnen brengen en voor gevarieerde races kunnen zorgen.

Conclusie

Terwijl we nog wachten op de officiële bevestiging van de nieuwe auto's in de maandelijkse update van Gran Turismo 7, zorgen deze speculaties voor nog meer anticipatie op het spel. Het blijft spannend welke voertuigen uiteindelijk in het spel zullen verschijnen en hoe ze het spelplezier zullen verrijken. Blijf op de hoogte en lees hier bij Keyfuchs alles over de nieuwste ontwikkelingen rondom Gran Turismo 7!

Over de auteur