Going Medieval: Environment Effects Overhaul Update - Alles over de grote update 0.14.13 en zijn vernieuwingen

01 Juni 2023, 20:46 / by Tom Schwiha
Going Medieval: Environment Effects Overhaul Update - Alles over de grote update 0.14.13 en zijn vernieuwingen

Going Medieval Update "Environment Effects Overhaul" (0.14.13)

Het langverwachte "Environment Effects Overhaul"-update voor Going Medieval is eindelijk hier! Beschikbaar op Steam, Epic Games Store en GOG, brengt het tal van verbeteringen en bugfixes voor het spel. In dit artikel lees je alles over de belangrijkste veranderingen die dit update met zich meebrengt, terwijl de persoonlijke toon behouden blijft.

De belangrijkste veranderingen op een rijtje

Een van de belangrijkste doelen van de 0.14.13-update is om het spel realistischer en sfeervoller te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste nieuwe functies:

  • Herziening van de temperatuurberekening: De berekening van de temperatuur is verbeterd, zodat deze nu een grotere invloed heeft op flora, fauna en kolonisten.
  • Zonnestraling beïnvloedt plantengroei: Afhankelijk van het tijdstip van de dag en de weersomstandigheden groeien planten nu verschillend snel.
  • Nieuwe omgevingseffecten: Schaduwvorming, regeneffecten en sneeuwophoping zorgen voor een realistischer spelervaring.
  • Rasterbodems: Deze nieuwe bodems laten regen en zon door, zodat je je kolonie beter aan het weer kunt aanpassen.
  • Ladders voor toegang tussen niveaus: Met deze handige functie kunnen je kolonisten nu gemakkelijker tussen verschillende niveaus wisselen.
  • Verbeteringen van de kwaliteit van leven: Het selecteren en bewerken van opslag- en brandstofstructuren is nu gemakkelijker, dankzij de mogelijkheid om meerdere items tegelijk te selecteren en bewerken.

Naast deze verbeteringen zijn ook tal van fouten opgelost, waardoor het spel nog beter is geworden. Houd er echter rekening mee dat bij het gebruik van niet-officiële mods mogelijk problemen kunnen optreden. In dat geval moet je de mods uitschakelen of alle mappen in de map "steamapps\common\Going Medieval" verwijderen en de spelbestanden controleren.

Conclusie

De Environment Effects Overhaul-update is een belangrijke stap voorwaarts voor Going Medieval. Met de talrijke verbeteringen en bugfixes wordt het spel nog realistischer en sfeervoller. Als je het spel nog niet hebt, moet je het zeker eens bekijken. Bezoek onze Steam Keys-pagina om het spel tegen een onverslaanbare prijs te kopen. En als je al een fan bent van Going Medieval, wensen we je veel plezier bij het verkennen van de nieuwe functies!

Meer informatie over de wijzigingen vind je in de volledige patchnotes op de officiële website of in het Going Medieval-gedeelte van onze website.

Over de auteur