Farming Simulator 22 - Nieuwe Göweil Pack

22 Maart 2023, 19:45 / by Fabian Rossbach
Farming Simulator 22 - Nieuwe Göweil Pack

Eindelijk is het zover: De Göweil-uitbreiding voor Farming Simulator 22 is nu beschikbaar voor pc en consoles. Met nieuwe machines en verbeterde technologie kun je nu nog meer middelen in balen persen en je boerderij naar een hoger niveau tillen. Er zijn nieuwe mogelijkheden voor betere balenpersen, geautomatiseerde machines op de boerderij, nieuwe additieven voor silage en vele andere verbeteringen die je Farming Simulator 22 nog beter maken.

Negen nieuwe machines voor balenpersen en middelen

Met het Göweil Pack krijg je nieuwe machines waarmee je nog meer grondstoffen in balen kunt persen. Naast gras, hooi en stro kun je nu ook maïs-silage, suikerbieten-snippers en mengvoer persen. De nieuwe apparatuur biedt veel verbeteringen, zoals een hogere doorvoer, hogere uitvoer, hogere efficiëntie en nog veel meer.

Autonome machines voor jouw boerderij

Met de Göweil-uitbreiding kun je nu ook autonome machines op jouw boerderij gebruiken. Dit omvat bijvoorbeeld de G4010 Q Profi en de VARIO-Master V140. Deze machines bieden een hoge efficiëntie en hoeven niet verplaatst te worden, wat jouw werkprestaties aanzienlijk kan verbeteren.

Roller Wrappers en accessoires

Het Göweil Pack bevat ook nieuwe Roller Wrappers, die aan frontladers of driepuntsophangingen kunnen worden bevestigd. Ze transporteren, wikkelen en stapelen balen met slechts één machine. Bovendien zijn er ook nieuwe accessoires zoals balengrijpers en -vorken die het leven op de boerderij gemakkelijker maken.

Over Göweil

Göweil is een Oostenrijkse fabrikant van landbouwmachines die bekend staat om zijn innovatieve en duurzame balenpersen en wikkelaars. Het bedrijf werd opgericht in 1988 in Kirchschlag (Opper-Oostenrijk) en heeft momenteel ongeveer 250 medewerkers die alle machines ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Jaar 2 Season Pass

Als je nog meer inhoud wilt voor jouw Farming Simulator

Over de auteur