Gloom Hands gemakkelijk verslaan in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Tips en strategieën voor het verslaan van deze gevaarlijke vijanden

20 Mei 2023, 19:16 / by Tom Schwiha
Gloom Hands gemakkelijk verslaan in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Tips en strategieën voor het verslaan van deze gevaarlijke vijanden

Gevaarlijke Gloom Hands in Zelda: Tears of the Kingdom

Tijdens je reis door de epische wildernis van het koninkrijk Hyrule kom je een verscheidenheid aan unieke wezens tegen. Sommige zijn vredig, andere vijandig. Een van de gevaarlijkste tegenstanders zijn de Gloom Hands - enorme, rode handen die er niet alleen afschuwelijk uitzien, maar ook ernstige tegenslagen voor Link kunnen veroorzaken. Daarom vraag je je misschien af hoe je Gloom Hands gemakkelijk kunt verslaan in Zelda: Tears of the Kingdom.

Tips en trucs voor het bestrijden van Gloom Hands

Hier zijn enkele tips en strategieën die je kunnen helpen deze angstaanjagende tegenstanders succesvol te bestrijden:

  1. Belangrijke informatie over Gloom Hands: Allereerst zijn er enkele bijzonderheden over Gloom Hands (ook bekend als Gloom Spawn) die je moet weten: aanraking of greep door hen leidt tot Gloom-schade, wat tijdelijk het maximale aantal harten van Link vermindert.
  2. Tegenmaatregelen nemen: Om dit tegen te gaan, is het aan te raden om Gloom-resistente uitrusting zoals de Depths Armor aan te trekken of "Sunny"-gerechten te bereiden met behulp van Sundelions om de Gloom-schade te genezen.
  3. Let op regeneratie: Het is ook belangrijk om te weten dat Gloom Spawn een speciale vaardigheid heeft: ze regenereren hun gezondheid continu. Daarom moeten alle handen snel verslagen worden om te voorkomen dat de anderen herstellen en weer tot leven komen.
  4. Gebruik van boog en pijlen in gevecht: De beste gevechtsstrategie is om afstand te houden en boog en pijlen te gebruiken in combinatie met Bomb Flowers. Met een boog uitgerust met een Bomb Flower kun je verwoestende area-of-effect schade aanrichten en tegelijkertijd het Gloom Spawn continu beschadigen. Richt op het midden van de wuivende massa om de meeste schade te veroorzaken. Drie of vier gerichte schoten met pijl en Bomb Flower zouden voldoende moeten zijn om het monster definitief te verslaan.
  5. Gebruik lichtaanvallen: Een andere effectieve strategie is om een Dazzlefruit te combineren met een pijl, een Long Stick of een zwaard. Hierdoor wordt een Gloom Spawn praktisch direct gedood, omdat ze vatbaar zijn voor lichtaanvallen.

Dit zijn de belangrijkste informatie om Gloom Hands te verslaan in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Nintendo Switch. Veel succes in je gevecht en laat je niet klein krijgen door de gevaarlijke Gloom Hands!

Over de auteur