Ghostrunner 2: Spannende inzichten in het vervolg - Alles wat je moet weten over de aankomende actieknaller

28 Mei 2023, 22:03 / by Tom Schwiha
Ghostrunner 2: Spannende inzichten in het vervolg - Alles wat je moet weten over de aankomende actieknaller

Ghostrunner 2: De releasedatum

Na het succes van het eerste spel heeft 505 Games groen licht gegeven voor een vervolg op Ghostrunner. De releasedatum van Ghostrunner 2 staat gepland voor 2023 op PS5, Xbox Series X|S en PC. Helaas zal het spel niet beschikbaar zijn voor PS4 of Xbox One. De eerste trailer werd onthuld tijdens de PlayStation Showcase 2023 en toont de klassieke snelle actie en enkele gloednieuwe krachten.

Verhaal en nieuwe functies in Ghostrunner 2

Het verhaal van Ghostrunner 2 brengt je naar verschillende locaties buiten de Dharma Tower. Een jaar na de gebeurtenissen van het eerste spel bouwen de mensen in de Dharma Tower opnieuw op, zoals beschreven op de PlayStation Blog. Met de dood van de Keymaster is er een machtsvacuüm ontstaan waarin steeds meer dodelijke vijanden opduiken om deze positie in de hiërarchie in te nemen.

Het spel zal ook een nieuw dialoogsysteem introduceren waarmee je dieper in de wereld kunt duiken en kunt communiceren met NPCs van de Climbers-fractie. Jack kan ook tussen missies door met hen spreken in een centrale basis.

In Ghostrunner 2 kun je ook de motor uit de trailer gebruiken om rond te rijden in complexere, open levels. De Cybervoid-gebieden zijn ook herzien en bieden nu meer vrijheid voor creativiteit en verkenning door spelers.

Nieuwe vaardigheden en krachten

De studio belooft een scala aan nieuwe vaardigheden en krachten, waaronder de mogelijkheid om jezelf te verdedigen tegen projectielen en aanvallen met de blokkeerfunctie. Dit biedt meer veelzijdigheid in de open arena's die op verschillende manieren kunnen worden aangepakt. Dus als je al enthousiast was over het eerste deel, kun je je verheugen op nog meer actie!

Conclusie: Wat kunnen we verwachten?

Dit is wat we tot nu toe hebben gezien van het vervolg op Ghostrunner van 505 Games. Als Ghostrunner 2 net zo goed is als het origineel, zou het op de lijst van beste actiespellen moeten komen te staan. De releasedatum is nog even weg, maar de anticipatie stijgt al. Blijf op de hoogte voor meer informatie en maak je klaar om in de wereld van Ghostrunner 2 te duiken en al die nieuwe vaardigheden en krachten zelf uit te proberen! En als je het spel wilt bemachtigen, ga dan naar Keyfuchs om op tijd je sleutel te krijgen.

Over de auteur