Forza Motorsport - Nu beschikbaar!

11 Oktober 2023, 09:12 / by Fabian Rossbach
Forza Motorsport - Nu beschikbaar!

Forza Motorsport - Een razendsnelle ervaring van topklasse

Beste racefans, haal jullie helmen tevoorschijn en maak je klaar voor een razendsnelle rit! Met Forza Motorsport komt er een echt zwaargewicht op het gebied van race-simulatie op ons af. Of je nu liever alleen tegen de AI racet of online de strijd aangaat met andere gamers, Forza Motorsport biedt je een ongeëvenaarde race-ervaring.

De verschillende edities van Forza Motorsport

Voordat je je motoren start en de baan op gaat, moet je eerst een beslissing nemen. Welke editie van Forza Motorsport moet het worden? Je hebt de keuze tussen de Standaardeditie, de Deluxe-editie en de Premium-editie. Maar wat zit er precies in de verschillende pakketten? Laten we eens een kijkje nemen:

Forza Motorsport Standaardeditie

Met de Standaardeditie krijg je toegang tot meer dan 500 echte auto's en kun je je rondjes draaien op 20 wereldberoemde circuits. Hierbij ervaar je wisselende tijden en weersomstandigheden die het rijgedrag van je auto kunnen beïnvloeden. Daarnaast wachten er spannende uitdagingen op je in de gloednieuwe Builders Cup-carrièremodus.

Forza Motorsport Deluxe-editie

De Deluxe-editie biedt je naast het volledige spel ook de Car Pass, waarmee je regelmatig nieuwe voertuigen tot je beschikking krijgt.

Forza Motorsport Premium-editie

De Premium-editie is het complete pakket voor iedereen die de volledige ervaring wil. Naast het spel en de Car Pass krijg je ook het Race Day Car Pack, een VIP-lidmaatschap en een Welkomstpakket. Mocht je tijdens het spelen problemen tegenkomen, aarzel dan niet om deze te melden bij de officiële Troubleshooting Hub.

Levendige inhoud in Forza Motorsport

Een van de hoogtepunten van Forza Motorsport is de voortdurende ontwikkeling van het spel. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe auto's en circuits worden toegevoegd, evenals tijdelijke singleplayer- en multiplayer-evenementen om het spel fris en spannend te houden. Zo begint bijvoorbeeld de eerste Featured Tour in Forza Motorsport met de Track Tour, waar verschillende soorten auto's worden gepresenteerd die speciaal zijn gebouwd voor competitie op het circuit. Elke week is er een nieuwe serie races met verschillende soorten raceauto's. In de Featured Multiplayer wachten er elke week nieuwe Spec Series op je. In oktober zijn dit bijvoorbeeld GTX Sportscars, Formula Mazda, Early LMP en Early Factory Racecars. Daarnaast zal er een aparte wekelijkse serie zijn die de nieuwe Spotlight-auto's belicht. Je racecarrière kan beginnen!

Over de auteur