Forza Horizon 5 - Vol gas in de racegame-hit

10 Oktober 2023, 09:33 / by Fabian Roßbach
Forza Horizon 5 - Vol gas in de racegame-hit

Welkom in de wereld van Forza Horizon 5

Stel je voor, je zit achter het stuur van een gloednieuwe BMW i4 eDrive40 2022 - de eerste volledig elektrische hatchback van BMW. Je geeft gas en voelt hoe de 335 pk sterke motor je in slechts ongeveer vier seconden van nul naar honderd versnelt. Klinkt als een droom? Niet in Forza Horizon 5!

Deze game brengt niet alleen de spanning van autoracen rechtstreeks naar je huis, maar ook een verbazingwekkende verscheidenheid aan auto's - van klassieke sportwagens tot moderne elektrische voertuigen. En het wordt nog beter: je kunt de i4 ontgrendelen van 5 tot 12 oktober met slechts 20 PTS op de Festival-afspeellijst.

Festival-afspeellijst en beloningen

Forza Horizon 5 biedt je veel entertainment en beloningen. De festival-afspeellijst zit boordevol verschillende evenementen waarbij je punten kunt verdienen en geweldige prijzen kunt winnen.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er nog meer! Het Horizon Festival heeft altijd nieuwe verrassingen voor je in petto. Dus als je iets speciaals wilt zien op het Horizon Festival, laat het ons dan weten in de Suggestions Hub.

Beloningen van de serie

  • 80 PTS: 1995 BMW 850CSi
  • 160 PTS: 1995 Porsche 911 Carrera 2 van Gunther Werks

Lentebeloningen

  • 20 PTS: 2022 BMW i4 eDrive40
  • 40 PTS: 1955 Porsche 550A Spyder

Zo zie je maar, er is veel te ontdekken in Forza Horizon 5. Als je meer hulp nodig hebt of problemen ondervindt, staat de Troubleshooting Hub altijd voor je klaar.

Rijplezier in de Rivian R1S en Bugatti Veyron Super Sport

Maar niet alleen BMW-fans komen aan hun trekken in Forza Horizon 5. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in de Rivian R1S uit 2022? Deze elektrisch aangedreven SUV is een echte alleskunner en kan elke uitdaging aan - of het nu gaat om het beklimmen van rotsen, het doorrijden van een meter diep water of het temmen van het circuit als een sportwagen.

Of stap in de Bugatti Veyron Super Sport, ooit het snelste auto ter wereld. Dit juweeltje kun je nu bemachtigen in de Forzathon Shop.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Forza Horizon 5 en ontdek alle mogelijkheden!

Nieuws uit de Forza-franchise

Maar Forza Horizon 5 is slechts een onderdeel van de enorme Forza-wereld. Ook fans van motorsport komen volop aan hun trekken. Het laatste nieuws: Forza Motorsport komt naar Steam! Dat betekent nog meer actie, nog meer races en nog meer plezier!

Deze week is er ook weer nieuws in Forza Motorsport: de Track Tour is begonnen! Speel de Track Day-serie en ontgrendel de 2020 Acura #6 ARX-05 DPi.

Kortom, in de wereld van Forza is er altijd iets nieuws te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Stap in en geef gas!

Over de auteur