Forza Horizon 5 - "Verken de Horizon" - Ontdek de schoonheid van Mexico

23 Mei 2023, 09:36 / by Tom Schwiha
Forza Horizon 5 - "Verken de Horizon" - Ontdek de schoonheid van Mexico

De nieuwe serie "Explore the Horizon" in Forza Horizon 5

In Forza Horizon 5 kun je nu je ontdekkingslust botvieren en adembenemende landschappen van Mexico verkennen. De gloednieuwe serie "Explore the Horizon" biedt je de mogelijkheid om je kennis van de kaart van Forza Horizon 5 op de proef te stellen en daarbij in totaal zes nieuwe auto's vrij te spelen. De update is vanaf 25 mei beschikbaar en de inhoud van de serie kun je van 25 mei tot 22 juni genieten.

Verbeteringen in de fotomodus en overlanding-modificaties

De update brengt enkele interessante vernieuwingen met zich mee, zoals verbeteringen in de fotomodus. Hieronder vallen veranderingen van het tijdstip en het weer, wielhellingen en verschillende emoties voor je personage. Daarnaast kun je nieuwe EventLab-rekwisieten en overlanding-modificaties verwachten voor in totaal 17 trucks in Forza Horizon 5.

Pathfinder-uitdagingen: Ontdek unieke routes

De nieuwe Pathfinder-uitdagingen zijn een opwindend nieuw onderdeel van de "Explore the Horizon"-serie. In totaal zijn er 12 unieke routes die worden benadrukt tijdens het vrije rijden. Elke week zullen er drie van deze uitdagingen beschikbaar zijn. Voltooi alle uitdagingen om een nieuwe spelersembleem en de 1953 Morris Minor Series II Traveler vrij te spelen.

Zo krijg je de nieuwe auto's en upgrades

Om de zes nieuwe auto's en upgrades in de fotomodus en de overlanding-modificaties te krijgen, hoef je alleen maar de update te downloaden en in te loggen op het spel. Je vindt de nieuwe inhoud in je Forza Horizon 5-account vanaf 25 mei.

Beschikbaarheid van de update

De update is beschikbaar op Xbox, Windows en Steam vanaf 25 mei. De inhoud van de "Explore the Horizon"-serie is beschikbaar van 25 mei tot 22 juni.

Conclusie: Laat je inspireren door "Explore the Horizon"

De nieuwe serie "Explore the Horizon" biedt spannende uitdagingen, prachtige landschappen en geweldige nieuwe functies in de fotomodus. Maak gebruik van de gelegenheid om in totaal zes nieuwe auto's en de overlanding-modificaties voor 17 trucks vrij te spelen. Ga op een unieke reis door Mexico en ontdek de schoonheid van Forza Horizon 5 op een geheel nieuwe manier. Vergeet niet om je Forza Horizon 5-spel regelmatig bij te werken om geen spannende updates te missen.

Over de auteur