Forza Horizon 5 - Presenteert twee nieuwe CUPRA-auto's

25 Mei 2023, 07:18 / by Fabian Rossbach
Forza Horizon 5 - Presenteert twee nieuwe CUPRA-auto's

Nieuwe CUPRA auto's in Forza Horizon 5

Hallo, beste gaming-vrienden! Spelen jullie ook graag Forza Horizon 5? Dan hebben we geweldig nieuws voor jullie! Explore the Horizon biedt twee nieuwe auto's aan die jullie in jullie garage kunnen parkeren: de 2021 CUPRA Formentor VZ5 en het 2022 CUPRA Tavascan Concept. Laten we eens wat beter kijken naar deze twee juweeltjes!

2021 CUPRA Formentor VZ5

De CUPRA Formentor VZ5 is een echt krachtpatser onder de auto's. Met zijn grootste motor ooit in een CUPRA geïnstalleerd, laat hij flink wat power op de weg zien. Onder de motorkap bevindt zich een 2,5-liter TSI 5-cilinder die in slechts 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert en een topsnelheid van 250 km/u bereikt. Het race-geïnspireerde ontwerp met matzwarte details, een voorsplitter en achterdiffusor van koolstofvezel en koperen accenten op de uitlaatpijpen en 20-inch lichtmetalen velgen zorgt voor de juiste uitstraling.

2022 CUPRA Tavascan Concept

De CUPRA Tavascan Concept is de eerste volledig elektrische SUV-coupé van CUPRA en brengt frisse wind in de wereld van Forza Horizon 5. Het heeft twee motoren op elke as die samen een vermogen van 250 kW leveren op alle vier de wielen. De 77 kWh lithium-ion-batterij maakt ritten tot 450 km mogelijk zonder opladen. Met zijn opvallende ontwerp, gedurfde verlichting en vloeibaar metalen lak trekt de Tavascan zeker de aandacht.

Een bijzonder upgrade-highlight van dit voertuig is een motor- en batterijwissel die niet alleen de prestaties verbetert, maar ook het geluid van de elektrische motor verandert.

Hoe krijg ik mijn gratis CUPRA-EV's?

Van 24 mei tot 22 juni 2023 kun je de twee nieuwe CUPRA-voertuigen gratis krijgen in Forza Horizon 5. En zo werkt het:

  1. Open het menu "My Horizon" in het spel.
  2. Navigeer naar het Berichtencentrum.
  3. Selecteer het tabblad Cadeau.
  4. Hier vind je een nieuw bericht dat het voertuig aanbiedt om te downloaden.

Nadat je de auto's hebt gedownload, kun je ze bewonderen in je garage en natuurlijk uitgebreid testen op de wegen van Mexico. Veel plezier met het rijden en ontdekken van de nieuwe CUPRA-modellen in Forza Horizon 5!

Over de auteur