Forza Horizon 5 - Nieuws over het Día de Muertos Festival

11 Oktober 2023, 07:51 / by Fabian Rossbach
Forza Horizon 5 - Nieuws over het Día de Muertos Festival

Welkom bij het Día de Muertos Festival in Forza Horizon 5

Stel je voor, je bent midden in het Día de Muertos Festival in Forza Horizon 5. Wat is er mooier dan achter het stuur van de nieuwste auto's te kruipen en door de adembenemende landschappen van Mexico te racen? Het goede nieuws is dat er nu een aantal spannende nieuwe voertuigen aan het spel zijn toegevoegd. Daaronder vind je twee van de meest veelzijdige auto's van Mexico, de 2010 Nissan Tsuru en de 1964 Volkswagen Sedan. Daarnaast is er de volledig Mexicaanse lichtgewicht raceauto, de 2017 Vuhl 05RR.

Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook enkele unieke uitdagingen, zoals het vinden en verzamelen van tien van de nieuwste verzamelobjecten, de Mariachi Gas Tank. En als je denkt dat dat al spannend klinkt, wacht dan maar tot je de beloningsauto's ziet!

Beloningsauto's tijdens het Día de Muertos Festival

De selectie van beloningsauto's is dit keer bijzonder spannend. Laten we er eens wat nader naar kijken:

  • 1962 Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso: Dit juweeltje kun je vrijspelen door 80 PTS te verdienen tijdens de Día de Muertos Festival Playlist Series. Niet alleen een echte blikvanger, maar ook een GT-auto met een indrukwekkende 3,0-liter V12-motor.
  • 2010 Nissan Tsuru: Populair in Mexico als taxi of individueel aangepaste straatracer. Je kunt hem bemachtigen met slechts 20 PTS tijdens het eerste "Summer" seizoen van het festival.
  • Meyers Manx 2.0: Een elektrische zandbuggy met retro-charme. Perfect om plezier mee te hebben tijdens het Horizon Festival in de herfst.
  • 2022 Ford Bronco Raptor: Gespierd en robuust, deze wagen is klaar voor elk avontuur. Vrij te spelen met 20 PTS op de Festival Playlist.
  • 1951 Porsche 356 SL: Deze raceauto heeft geschiedenis geschreven en kan nu deel uitmaken van jouw collectie.

Aankomende hoogtepunten in Forza Horizon 5

Maar dat is nog lang niet alles wat Forza Horizon 5 te bieden heeft. In november kun je nog meer spannende nieuwigheden verwachten. Het Horizon Festival verwelkomt de grootste en meest gespierde auto's uit de Amerikaanse autogeschiedenis en er worden vier nieuwe straatracebanen geïntroduceerd.

Bovendien is er ook nieuws uit de Forza-serie: er komt een gloednieuw Car Pack naar Forza Horizon 5 en Forza Motorsport begint aan een nieuw tijdperk. Dus blijf op de hoogte en mis geen van deze opwindende nieuwigheden!

Over de auteur