Football Manager 2020 - De Football Trainer Simulator wordt uitgebracht op 19 november 2019.

14 November 2019, 12:41 / by Fabian Rossbach
Football Manager 2020 - De Football Trainer Simulator wordt uitgebracht op 19 november 2019.

Football Manager 2020 - een nog realistischer coachingleven

Op 19 november 2019 brengt SEGA de Football Manager 2020 uit voor de PC op Steam. Nadat de Football Manager vorig jaar voor het eerst op de markt kwam in Duitsland met de licenties voor de eerste en tweede Bundesliga, voegt de uitgever nu de officiële teams van de derde klasse toe aan de titel. Fans van FC Bayern München krijgen ook hun geld in de nieuwe editie, net als fans van VfB Stuttgart of de 1e FC Kaiserslautern. In totaal zijn er teams uit 50 verschillende landen die tot in detail kunnen worden aangestuurd.

 

Van jeugdwerk tot tactiek op het veld

De Football Manager 2020 stelt alle coaches in staat om invloed uit te oefenen op vele gebieden van het clubleven. Een centraal element is bijvoorbeeld de promotie van jonge spelers, wiens potentieel erkend en individueel bevorderd kan worden. De rol van de individuele spelers in het team kan ook over meerdere jaren worden gepland, zodat ook de ontwikkeling op lange termijn mogelijk is, bijvoorbeeld van vervanger naar vaste speler. De focus blijft gericht op het bereiken van de gestelde doelen, die in overleg met het management van de vereniging zijn vastgesteld. Hier wordt in de huidige editie van het spel nog sterker ingegaan op de eigenaardigheden van de betreffende club, om zo een nog realistischer speelgevoel te creëren. De ervaring op het veld werd ook herzien zodat de Football Manager 2020 punten kan scoren met onder andere authentieke lichtomstandigheden in het stadion of met geoptimaliseerde modellen van de spelers.

Bereik je doelen met teamwork

Ook de andere medewerkers van de club zullen nog meer centraal komen te staan in de Football Manager 2020. Zij staan de trainer op tal van gebieden bij en helpen met individueel advies, zodat de club optimaal kan worden onderhouden.

Voetbalmanager 2020 Belangrijke aanbiedingen

De beste aanbiedingen en laagste prijzen voor Football Manager 2020 Keys zijn te vinden in de Keyfuchs prijsvergelijking. De prijsvergelijking voor videogames op de PC, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Meer over de spellen in deze post
Over de auteur