Five Nights at Freddy's: Security Breach - De Ruin DLC komt eraan

14 April 2023, 12:20 / by Fabian Rossbach
Five Nights at Freddy's: Security Breach - De Ruin DLC komt eraan

De mysterieuze Ruin DLC voor Five Nights at Freddy's: Security Breach

Er is een lek opgedoken over de aankomende Ruin DLC voor Five Nights at Freddy's: Security Breach. De teaser werd snel verwijderd, maar de FNAF-gemeenschap staat erom bekend om elk klein detail nauwkeurig te onderzoeken. Er zijn al allerlei speculaties over de gratis update.

In het hoofdspel speel je als Gregory, die gevangen zit in een enorm pizzaplex en daar allerlei geheimen ontdekt. Maar zijn verhaal lijkt nog niet voorbij te zijn, want de aankomende Ruin DLC laat hem opnieuw in het middelpunt van de gebeurtenissen staan.

Verhaal en personages van de FNAF: Security Breach Ruin DLC's

Er zijn nog niet veel details bekend over het verhaal van de Ruin DLC, maar YouTuber Sheeprampage heeft een video uitgebracht waarin hij een kijkje neemt naar recente updates en nieuwtjes over de aankomende DLC. Het verhaal draait waarschijnlijk opnieuw om Gregory, maar dit keer lijkt een jong meisje de ruïnes van de Pizzaplex binnen te gaan om hem te helpen.

Ruin zou enkele onthullingen kunnen brengen over het FNAF-verhaal, zoals wie Freddy Fazbear heeft gereanimeerd. Vanwege de monitoren met het gezicht van Gregory zou Glitchtrap centraal kunnen staan in het verhaal van Ruin. Maar afgezien van speculatie en voorspellingen is er niets concreets bekend over het verhaal van Ruin.

Animatronics en antagonisten in de Ruin DLC

De identiteit van de antagonist is ook vaag. Naast Glitchtrap is er ook Burntrap, Aftons nieuwste vorm. Er zullen ook zeker animatronics verschijnen in Ruin. Security Breach toonde Glamrock-versies van bekende personages zoals Freddy en Chica. In het teaserbeeld voor de DLC zijn echter alleen kapotte onderdelen van Glamrock-animatronics te zien.

Gratis update en releasedatum

FNAF: Security Breach Ruin is een gratis update voor het hoofdspel. De DLC is gratis voor spelers die Five Nights at Freddy's: Security Breach bezitten. Hoewel de DLC gratis is, vermoeden spelers dat Ruin een uitgebreide update zal zijn.

Er is nog geen officiële releasedatum voor FNAF: Security Breach Ruin, maar het zal waarschijnlijk in 2023 verschijnen. Sommige spelers hopen dat Ruin de problemen van FNAF: Security Breach zal oplossen. Als je nog op zoek bent naar een Steam Key voor het hoofdspel, moet je zeker een kijkje nemen bij Keyfuchs.

Zoals gebruikelijk bij FNAF hebben spelers meer vragen dan antwoorden als het gaat om informatie over de aankomende gratis DLC. Maar dat is precies wat Five Nights at Freddy's zo boeiend maakt. Blijf dus op de hoogte van verdere nieuwtjes en bereid je voor om terug te keren naar de donkere ruïnes van de Pizzaplex!

Over de auteur