FIFA 20 - Mogelijke aanbiedingen en evenementen op Blackfriday 2019

18 November 2019, 15:13 / by Fabian Rossbach
FIFA 20 - Mogelijke aanbiedingen en evenementen op Blackfriday 2019

Blackfriday in FIFA 20

Op 29 november 2019 is het weer tijd en Black Friday brengt mensen over de hele wereld in een winkelstemming. Met bijzonder gunstige aanbiedingen proberen de dealers en bedrijven zoveel mogelijk naar de mensen te brengen. Tot een paar jaar geleden was de trend alleen bekend in Amerika, maar het blijft de rest van de wereld bereiken en dus komt het erop neer dat er ook in Nederland steeds meer mensen deelnemen.

Blackfriday ook in FIFA 20

EA wil niet in de kou blijven staan en bereidt zich al voor op de Blackfriday in FIFA 20. Het evenement, dat op 29 november van start gaat, loopt tot 03 december en omvat niet alleen aanbiedingen in de winkel, maar ook verschillende evenementen in het spel.
Speciale pakketten en Flash SBC's

Speciale pakketten
In de FIFA 20 Store zullen er waarschijnlijk weer speciale pakketten zijn die beperkt zijn in tijd en hoeveelheid. Deze bevatten bijzonder waardevolle spelers en de kans om ze te krijgen is iets hoger dan bij normale packs. Uiteraard kosten deze speciale pakketten iets meer FIFA 20 punten dan de standaard pakketten.

Ingame Challenges
Flash Squad Building Challenges zal waarschijnlijk ook beschikbaar zijn op dit evenement. In deze uitdagingen zijn er zeer waardevolle prijzen als beloning en dus is het zeker de moeite waard om zoveel mogelijk van de taken uit te voeren. Sommige uitdagingen lopen langer en andere korter. De beloningen in de vorm van kaartpakketten en speciale kaarten zijn zeker de moeite waard.

Meer aanbiedingen in de FIFA-winkel?

Aangezien er nog geen officiële informatie over Blackfriday bekend is van EA, zijn er alleen maar speculaties. Het zou echter zinvol zijn om het gehele aanbod of in ieder geval een groot deel van het aanbod in de winkel te beperken.

FIFA 20-punten aanbiedingen

Als je niet veel op je FIFA 20-puntenaccount hebt staan, moet je de huidige aanbiedingen in de prijsvergelijking bekijken.

Daar vind je goedkope FIFA 20 punten, van kleine pakketten met 500 FUT-punten tot de grote pakketten met 12.000 FUT-punten. Maar het is ook belangrijk om de FUT 20 punten te kopen voor het juiste platform, dus ofwel Origin, PS4, Xbox One of Nintendo Switch.

Over de auteur