F1® 23 - Braking Point en F1 World

23 Mei 2023, 09:13 / by Tom Schwiha
F1® 23 - Braking Point en F1 World

Braking Point 2: Nieuwe uitdagingen in de wereld van de Formule 1

Maak je klaar voor een spannend vervolg op de fictieve verhaalmodus Braking Point in EA SPORTS™ F1® 23. Dit keer staan de seizoenen 2022 en 2023 in de schijnwerpers. Bekende personages keren terug, maar ook nieuwe gezichten zoals Callie Mayer, de jongste Formule 2™-kampioen, spelen een belangrijke rol. Je moet je reputatie en prestaties verbeteren om succesvol te zijn in het verloop van het verhaal.

F1 World: Jouw centrale hub voor alle spelmodi

EA SPORTS™ brengt met F1® 23 de gloednieuwe feature genaamd F1® World in het spel. Deze centrale hub combineert solo- en multiplayer-ervaringen en biedt gevarieerde evenementen. Door deel te nemen aan dagelijkse, wekelijkse en seizoensgebonden evenementen, kun je je tech-level verhogen en upgrades voor je F1® World-auto ontgrendelen.

Champions Edition: Exclusieve inhoud voor echte fans

De Champions Edition van F1® 23 biedt extra inhoud die het spel nog leuker maakt. Dit omvat exclusieve aanpassingsitems van Max Verstappen, zodat je jouw auto een persoonlijk tintje kunt geven. Bovendien kun je het spel drie dagen eerder spelen als je voor 31 mei 2023 een pre-order plaatst.

Andere bonussen zijn onder meer het Las Vegas Content Pack, dat ook is inbegrepen bij een pre-order van de Champions Edition. En voor eigenaren van F1® 22 of F1® 2021 is er nog een extra stimulans: je krijgt 10% korting bij het pre-orderen van de F1 23 Champions Edition.

Voorpret voor de release op 16 juni 2023

De release van EA SPORTS™ F1® 23 staat gepland voor 16 juni 2023. Niets staat een spannende zomer vol met opwindende races en emotionele verhalen meer in de weg. Pak op tijd jouw F1 23 Key en wees klaar voor een onvergetelijke ervaring in de wereld van de Formule 1.

Haal F1 23 bij Keyfuchs

Wil je F1 23 absoluut spelen en kun je niet wachten om de nieuwe avonturen van Braking Point te beleven? Reserveer dan vandaag nog jouw F1 23 Key bij Keyfuchs en verheug je op een meeslepende game-ervaring! Neem ook gerust een kijkje op onze Steam Keys-pagina om meer geweldige aanbiedingen te ontdekken.

Over de auteur