ExileCon-kwalificatie-evenement - Registratie en live stream

26 Mei 2023, 05:15 / by Fabian Rossbach
ExileCon-kwalificatie-evenement - Registratie en live stream

Het laatste ExileCon-kwalificatie-evenement gaat van start

Binnen slechts 30 minuten begint het laatste ExileCon-kwalificatie-evenement voor Path of Exile, waarbij deelnemers strijden om de felbegeerde finaleplaatsen. Je kunt je nu aanmelden voor het evenement en de officiële stream volgen op twitch.tv/pathofexile. ZiggyD en RaizQT zullen het commentaar verzorgen terwijl de spelers proberen zich een plek naast imexile, tytykiller en Havoc te bemachtigen in de finale van ExileCon 2023.

Meer informatie over kwalificatie-evenementen en prijzenpotten

Meer details over de kwalificatie-evenementen en prijzenpotten zijn te vinden in de officiële aankondiging van Path of Exile via de volgende link: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3375797. Zorg ervoor dat je bij deelname gepaste karakter- en streamnamen gebruikt om niet gediskwalificeerd te worden voor dit of toekomstige races. Meer informatie hierover is te vinden in de PSA van vorige week hier: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3389737.

Invloed van Einhar op het gebiedsontwerp

Belangrijke informatie voor alle deelnemers: Hoewel het evenement een vaste seed heeft, kan de willekeurige verschijning van Einhar in een gebied kleine invloeden hebben op delen van het gebiedsontwerp. De rest van het gebied blijft echter hetzelfde. Wees dus voorbereid op mogelijke verrassingen.

VOD's van de afgelopen kwalificatie-evenementen

Als je de vorige kwalificatie-evenementen hebt gemist of ze nog eens wilt bekijken, vind je de video-on-demand-versies van de evenementen op de volgende links:

  • Kwalificatie-evenement 1: https://youtu.be/Gy0SuIJBHbg
  • Kwalificatie-evenement 2: https://youtu.be/u3wSjl4Bkuk
  • Kwalificatie-evenement 3: https://youtu.be/QG2KR2anFbc

Veel succes aan alle deelnemers!

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier tijdens het laatste ExileCon-kwalificatie-evenement! Vergeet niet om de officiële stream op twitch.tv/pathofexile in te schakelen en het evenement live te volgen. En als je nog geen Path of Exile Key hebt, bezoek dan onze Steam Keys-pagina om het spel te kopen en zelf in de wereld van Wraeclast te duiken!

Over de auteur