Everdream Valley - Boerderijspel met magische twist

23 Mei 2023, 09:51 / by Fabian Rossbach
Everdream Valley - Boerderijspel met magische twist

Welkom in Everdream Valley

Een nieuw gezellig boerderijspel genaamd Everdream Valley staat op het punt om uitgebracht te worden en brengt wat extra magie met zich mee. Het spel heeft zijn releasedatum aangekondigd voor 30 mei en heeft een nieuwe trailer uitgebracht die zijn gewassen, vee, wezens en kookkunsten laat zien. De bijzondere twist: wanneer je gaat slapen, verander je zelf in een dier.

Je boerderij vol schattige dieren

In Everdream Valley decoreer en ontwerp je de boerderij van je grootouders, plant je gewassen, vang je insecten, vis je en zorg je voor veel vee. Er zijn varkens, koeien, kippen, eenden, geiten, alpaca's, paarden, schapen, bevers, herten, kikkers, vissen, 13 hondenrassen en meer. Alle dieren zijn extreem schattig ontworpen. Dus als je houdt van pixel art boerderijspellen of gewoon nostalgie hebt voor de ronde runderen van Harvest Moon, is dit spel de moeite waard om te proberen.

Nachtelijke avonturen als dier

's Nachts wordt het wild: "Elke nacht kun je in je dromen de rol van een van de vele dieren op de boerderij aannemen door unieke minigames", zegt ontwikkelaar Mooneaters. "Hoe meer diersoorten er op de boerderij aanwezig zijn, hoe meer nachtelijke avonturen er worden vrijgespeeld en elk heeft zijn eigen unieke beloning of effect op je boerderij de volgende ochtend."

Everdream Valley gratis uitproberen

Everdream Valley heeft een demo-versie beschikbaar op Steam die je nu al kunt uitproberen voordat het spel volgende week wordt uitgebracht. Het zal ook verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store en bij GOG. Als je het spel wilt kopen, kun je hier een Everdream Valley Key kopen of kijk eens naar onze selectie van Steam Keys.

Conclusie: Een charmant boerderijspel met magische elementen

Everdream Valley is een charmant boerderijspel met een bijzondere magische twist die zowel fans van pixel-art spellen als liefhebbers van Harvest Moon zal aanspreken. De schattige dieren en gevarieerde minigames zorgen voor urenlang speelplezier. Probeer de demo op Steam uit en overtuig jezelf van de magie van dit spel. En als het je bevalt, vergeet dan niet om je Everdream Valley Key bij ons te kopen!

Over de auteur