Euro Truck Simulator 2 - Westelijke Balkan - Alles wat je moet weten over de nieuwe kaartuitbreiding

06 Oktober 2023, 08:46 / by Tom Schwiha
Euro Truck Simulator 2 - Westelijke Balkan - Alles wat je moet weten over de nieuwe kaartuitbreiding

Ontdek de schoonheid van de Westelijke Balkan met Euro Truck Simulator 2

Vrienden van de open weg, maak je klaar! De langverwachte uitbreiding voor Euro Truck Simulator 2, "Westelijke Balkan", staat op het punt om uitgebracht te worden. Bereid je voor om het stuur vast te grijpen en op een adembenemende reis door deze prachtige regio te gaan.

De Westelijke Balkan-uitbreiding komt uit op 19 oktober 2023!

Let op, truckers! De officiële trailer voor de Westelijke Balkan-DLC is er en geeft je een voorproefje van wat je te wachten staat. Levendige steden, historische bezienswaardigheden en een hele reeks nieuwe industrieën liggen op jou te wachten om ontdekt te worden.

Een hard bevochten meesterwerk

Het team heeft geen moeite gespaard om de West-Balkan DLC iets bijzonders te maken. De ontwikkelaars hebben alle problemen opgelost en ervoor gezorgd dat alles soepel verloopt. Het doel? Jou een onvergetelijke, virtuele truckervaring bieden.

Ben je klaar voor de uitdaging?

Voel je je klaar voor de uitdaging? Voeg dan de kaartuitbreiding toe aan je Steam Keys-verlanglijst, zodat je direct een melding ontvangt zodra het project beschikbaar is om te downloaden. Wie weet? Misschien ben jij wel de eerste die de nieuwe wegen van de Euro Truck Simulator 2 - West-Balkan berijdt.

Bedankt voor je steun!

We willen alle fans bedanken voor hun voortdurende steun tijdens de ontwikkeling. We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan het spelen van de Euro Truck Simulator 2 - West-Balkan als de ontwikkelaars hadden bij het maken ervan. Dus, we zien elkaar op de weg!

En vergeet niet: Bij Keyfuchs krijg je altijd de nieuwste updates en informatie over je favoriete spellen. Dus kom regelmatig langs en blijf op de hoogte!

Over de auteur