Etrian Odyssey II - Verken het onbekende op de PC

02 Juni 2023, 08:51 / by Tom Schwiha
Etrian Odyssey II - Verken het onbekende op de PC

Welkom in de wereld van Etrian Odyssey II HD

Eindelijk is het zover! Etrian Odyssey II HD is nu voor het eerst beschikbaar op de PC. Duik in de mysterieuze wereld van High Lagaard en beklim de legendarische Yggdrasil-boom om de waarheid achter deze fascinerende wereld te ontdekken. Je kunt je eigen groep samenstellen uit twaalf verschillende heldenklassen en op een onvergetelijk avontuur gaan.

Als speciale bonus zijn er voor iedereen die Etrian Odyssey II HD vóór 14 juni koopt, in-game personageportretten van Demi-fiend uit Shin Megami Tensei III Nocturne en Teddie uit Persona 4 beschikbaar! Mis deze beperkte aanbieding niet en ontgrendel deze iconische personages voor je team.

Nieuwe versie met verbeterde graphics en vele verbeteringen

Etrian Odyssey II HD komt met tal van vernieuwingen en verbeteringen. De graphics zijn volledig vernieuwd en de soundtrack is opnieuw opgenomen om het spel een frisse en moderne uitstraling te geven. Maar dat is nog niet alles: de ontwikkelaars hebben ook tal van verbeteringen op het gebied van levenskwaliteit geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld een moeilijkheidsgraadselectie en meer opslagruimte voor je opgeslagen spellen.

Toegang tot Monstrous Codex, Questlog en Skill Tree

Nog een pluspunt van de nieuwe versie is de vereenvoudigde toegang tot de Monstrous Codex, het Questlog en de Skill Tree. In Etrian Odyssey II HD kun je nu gemakkelijk alle belangrijke informatie bekijken om je avontuur optimaal te plannen en je personages de juiste vaardigheden toe te wijzen.

Optimaliseer je avontuur met individueel aangepaste karakterklassen

Om succesvol te zijn in Etrian Odyssey II HD, is het belangrijk dat je je groep optimaal aanpast aan je speelstijl. Kies uit twaalf verschillende heldenklassen degene die het beste bij je passen en ontwikkel ze verder om hun individuele vaardigheden optimaal te benutten.

Voor beginners biedt het spel ook een gemakkelijk te begrijpen introductie tot de wereld van Etrian Odyssey en helpt het om snel je weg te vinden. Ervaren spelers kunnen zich echter verheugen op nieuwe uitdagingen en lastige puzzels die nog niet eerder in de serie voorkwamen.

Koop nu Etrian Odyssey II HD op Steam

Als je klaar bent om je in het avontuur van Etrian Odyssey II HD te storten, kun je het spel nu kopen op Steam. Bezoek onze pagina voor Etrian Odyssey II HD om je sleutel te bemachtigen en direct aan de slag te gaan. Veel plezier met het verkennen van het onbekende!

Over de auteur