ESO: Necrom - Duik in de wereld van de Arcanisten

26 Mei 2023, 07:14 / by Tom Schwiha
ESO: Necrom - Duik in de wereld van de Arcanisten

The Elder Scrolls Online: Necrom

Het volgende hoofdstuk van The Elder Scrolls Online, Necrom, staat voor de deur en brengt een gloednieuwe klasse naar het spel - de Arcanist. In dit artikel krijg je een overzicht van deze krachtige klasse en zijn unieke mechanismen die gebaseerd zijn op de onheilspellende energieën van Apocrypha.

De Arcanist-klasse

Sinds het Elsweyr-hoofdstuk zijn er geen nieuwe klassen in ESO geweest, maar dat verandert met Necrom. De Arcanist-klasse maakt gebruik van de onvoorstelbare kracht van de geheimen van Apocrypha om zijn vijanden te verslaan. Ben jij klaar om je vaardigheden als Arcanist te testen?

Vaardigheden van de Arcanist

De Arcanist beschikt over een verscheidenheid aan vaardigheden die gebaseerd zijn op de energieën van Apocrypha. In een nieuwe video die een overzicht geeft van de klasse, kun je zien hoe ze hun kracht gebruiken om te domineren in gevechten. Er zijn zowel offensieve als defensieve vaardigheden beschikbaar, waardoor de Arcanist een veelzijdige klasse is.

Bijzondere mechanismen van de Arcanist

De Arcanist-klasse brengt enkele unieke mechanismen met zich mee. Zo kan ze bijvoorbeeld krachtige spreuken uitspreken die haar tegenstanders kunnen verlammen of zelfs controleren. Bovendien hebben Arcanisten de mogelijkheid om hun eigen levenspunten op te offeren om hun magische krachten te versterken en verwoestende aanvallen uit te voeren.

Necrom: releasedatum en pre-order bonussen

The Elder Scrolls Online: Necrom verschijnt op 5 juni 2023 voor PC/Mac en op 20 juni 2023 voor Xbox en PlayStation-consoles. Als je het hoofdstuk nu voorbestelt, ontvang je speciale bonussen bij de lancering en directe toegang tot het exclusieve Sadrith Mora Spore Steed-rijpaard. Maak gebruik van deze kans en duik direct in de wereld van de Arcanisten!

Je nieuwe personage: de Arcanist

De introductie van de Arcanist in ESO opent een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor je avonturen in Tamriel. Maak een gloednieuw personage aan en ontdek de vaardigheden van de Arcanist terwijl je door het nieuwe hoofdstuk Necrom vecht. Laat ons weten of je een Arcanist-personage zult maken en welke vaardigheden je het meest indrukwekkend vindt!

Conclusie

Het nieuwe hoofdstuk Necrom in The Elder Scrolls Online belooft spannende vernieuwingen en de introductie van een indrukwekkende nieuwe klasse, de Arcanist. Met hun krachtige vaardigheden en unieke mechanismen zullen ze ongetwijfeld een interessante toevoeging aan het spel zijn. We kunnen niet wachten om de geheimen van Apocrypha te ontdekken en de wereld van de Arcanisten te verkennen. Jij ook niet?

Over de auteur