Escape Together - Het volgende niveau - Poolkamers en meer

22 Mei 2023, 09:40 / by Tom Schwiha
Escape Together - Het volgende niveau - Poolkamers en meer

Een nieuw level wacht op ons in Escape Together

Hallo vrienden, we hebben geweldig nieuws voor alle fans van Escape Together: de ontwikkelaars hebben het volgende level voor het spel aangekondigd - de zwembadkamers! Jullie hebben overweldigend gestemd voor deze nieuwe toevoeging in Discord en de ontwikkelaars zijn net zo enthousiast als jullie. Maar dat is nog niet alles, want deze update brengt ook enkele andere interessante veranderingen met zich mee. Laten we eens kijken!

Veranderingen in de nieuwste update

Naast de langverwachte zwembadkamers zijn er nog enkele andere verbeteringen in het spel. Hier zijn de belangrijkste veranderingen op een rijtje:

  • Verhoging van de spawn-rate van VHS-cassettes: Op level 0 is de spawn-rate van VHS-cassettes met 20% verhoogd. Dit betekent dat je nu nog meer cassettes kunt vinden om je Escape Together ervaring uit te breiden.
  • Aanpassing van de alarmsequentie: Op level 0 is de alarmsequentie aangepast om het spel nog spannender en uitdagender te maken.
  • Verhoging van het totale aantal generatiezaden: De ontwikkelaars hebben het aantal mogelijke levelgeneratiepatronen verhoogd van 10.000 naar maar liefst 1 miljard. Dit zorgt voor nog meer variatie en unieke spelervaringen in elk level.
  • Herziening van de RNG-calculator: De random number generator (RNG) voor level 0 is aanzienlijk herzien. Dit zorgt voor een veel "willekeuriger" statistische verdeling en minder herhalingen - wat betekent dat dingen nu echt willekeurig zijn!
  • Bugfixes bij cassettegeneratie en laden van levels: Een zeldzame crash bij cassettegeneratie op level 0 en een crash bij het af en toe laden van level 6 zijn verholpen.
  • Verbetering van hints: Het probleem dat hints voor het voltooien van leveldoelen te snel vervaagden en verdwenen, is opgelost.
  • Update van de lokalisatie: De vertalingen en teksten in verschillende talen zijn bijgewerkt om het spel nog aantrekkelijker te maken voor spelers van over de hele wereld.

De laatste kleine update voor de release van het volgende level

De ontwikkelaars hebben aangekondigd dat deze update waarschijnlijk de laatste kleine update zal zijn voordat ze klaar zijn om het volgende level uit te brengen. Dit betekent dat we binnenkort nog meer spannende inhoud kunnen verwachten in Escape Together!

Conclusie: Een spannende update voor Escape Together-fans

Deze update brengt veel interessante vernieuwingen en verbeteringen voor Escape Together. De poolruimtes zullen zeker een geweldige toevoeging zijn aan het spel en de verhoogde spawn-rate van VHS-cassettes, evenals de aanpassingen en bugfixes, zorgen voor een nog betere spelervaring. Blijf op de hoogte, want er zullen zeker nog veel meer updates volgen die Escape Together nog beter zullen maken!

Over de auteur