Elden Ring - Action RPG van Game of Thrones bedenker

17 Juni 2019, 00:00 / by Fabian Rossbach
Elden Ring - Action RPG van Game of Thrones bedenker

Elden Ring heeft zijn eerste trailer getoond op de persconferentie van Microsoft op de E3 in Los Angeles. Met deze trailer is eindelijk wat licht in het duister gekomen en is er een eerste beeld getoond van het nieuwe spel van From Software en Game of Thrones bedenker George R.R. Martin. Naast Martin werkt ook Hidetaka Miyazaki mee aan het bedenken van de game-wereld van Elden Ring. Dit belooft ons dus een donkere en drukkende game setting te wachten in deze open wereld titel.

Wanneer moet het spel verschijnen?

Officieel heeft From Software geen precieze datum aangekondigd. Dus we hopen dat het door de samenwerking met Martin niet zo lang duurt als het afmaken van het boek The Winds of Winter. In een interview heeft Miyazaki al verteld dat het spel sinds de laatste DLC van Dark Souls 3 in ontwikkeling is.

Hoe ziet de spelwereld eruit?

Er zijn tot nu toe alleen speculaties over het setting die door de betrokkenheid van George R.R. Martin wijzen op een Noordse wereld. In de richting van weelderige groene bossen en een donkerdere spelwereld in de richting van Vikingen. From Software heeft al aangekondigd dat Elden Ring de grootste spelwereld tot nu toe zal krijgen. Miyazaki heeft ook al bevestigd dat het een open wereld zal zijn die de speler naar eigen wil vrij kan verkennen. Naast uitgestrekte velden en bossen zullen er ook uitgebreid ontworpen kastelen en kastelen zijn.

Wat zal Elden Ring voor een gameplay hebben?

Er zijn tot nu toe helaas geen trailers of gameplays van het spel. Maar From Software heeft op Twitter verbreid dat het een actie-RPG zal zijn. Waarbij de focus meer op de

Over de auteur