Dying Light 2 Reloaded Edition - Een weekend vol actie, helemaal gratis

22 Februari 2024, 07:39 / by Fabian Rossbach
Dying Light 2 Reloaded Edition - Een weekend vol actie, helemaal gratis

PC-gamers hebben dit weekend de unieke kans om tegen hordes zombies te vechten in Dying Light 2 - en dat helemaal gratis.

Ter gelegenheid van de release van de Reloaded Edition van Dying Light 2, biedt Steam een Free-to-Play-evenement aan dat fans van het genre niet mogen missen.

Wat is er nieuw in de Reloaded-editie?

De Reloaded-editie van Dying Light 2 Stay Human komt met tal van verbeteringen en uitbreidingen. Naast de Firearms-uitbreiding, die voor het eerst vuurwapens in het spel introduceert, bevat deze editie coöp-overlevingsmissies, bordmissies en verschillende visuele verbeteringen. De Reloaded-editie is beschikbaar vanaf 22 februari 2024 voor PS5, PS4, Xbox-consoles en pc.

Het gratis weekend loopt van 22 tot en met 26 februari en nodigt vooral Steam-spelers uit om deze uitbreidingen uit te proberen.

Gratis upgrade en voortdurende ondersteuning

Bezitters van de standaardeditie van Dying Light 2 ontvangen automatisch een gratis upgrade naar de Reloaded-editie, zonder extra kosten. Sinds de lancering heeft de ontwikkelaar en uitgever Techland Publishing het spel voortdurend voorzien van nieuwe functies, waaronder ook mod-support voor Dying Light 2.

Ondanks een hobbelige start heeft de voortdurende ondersteuning de fans geamuseerd gehouden, vooral door het meeslepende parkoursysteem en de diverse facties.

Vuurwapens veranderen het spel

Met de Firearms-update verandert de tot nu toe op close combat gerichte geveinsdynamiek van Dying Light 2 ingrijpend. Voorheen was de "Boomstick" het enige vuurwapen dat meer als accessoire dan als echt wapen diende. Nu brengt de update een verscheidenheid aan nieuwe vuurwapens in het spel en biedt daarmee een frisse speelstijl die de spelers opnieuw moet boeien.

Klaar voor de zombie-apocalyps?

Als je nieuw bent in de wereld van Dying Light 2 en wat tips nodig hebt, bekijk dan onze gids over de facties in Dying Light 2. Of informeer jezelf over de aankomende pc-games. Dit gratis weekend biedt de perfecte gelegenheid om ondergedompeld te worden in het actievolle universum van Dying Light 2 en zelf te zien of het spel je volgende favoriete avontuur wordt.

Mis de kans niet om Dying Light 2 Reloaded Edition gratis te spelen en beleef een weekend vol intense zombie-actie. Stap nu in en ontdek of je het in je hebt om te overleven in de postapocalyptische wereld van Dying Light 2.

Over de auteur