Dragon Ball Z Kakarot - Nieuwe Majin Buu Arc Trailer

10 November 2019, 12:57 / by Fabian Rossbach
Dragon Ball Z Kakarot - Nieuwe Majin Buu Arc Trailer

Dragon Ball Z Kakarot wordt op 16 januari 2020 uitgebracht voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Ontwikkelaar Bandai Namco heeft een verrassend succes gevierd met Dragon Ball FighterZ en wil er nu op voortbouwen.

Voor het eerst kun je in Kakarot de wereld van Dragon Ball verkennen zoals jij zelf wilt. De grote open wereld van het actie-rollenspel biedt niet alleen een hoofdverhaal, maar ook allerlei kleine zijverhalen over het Dragon Ball-universum. Het hoofdverhaal van Dragon Ball Z Kakarot gaat over het leven van Goku, wat voor de echte fans al duidelijk blijkt uit de naam van het spel, want Kakarot is de Saiyajin naam van Goku.

Nieuwe Dragon Ball Z: Kakarot Buu Arc Trailer

Wat maakt Kakarot beter dan de andere DBZ-spellen?

Er is aanzienlijk meer rollenspel in Dragon Ball Z Kakarot dan in welk ander spel in de serie. Dit betekent dat je als jonge goku begint en nog steeds relatief zwak bent. Pas naarmate het spel vordert, word je krachtiger en ervarener. Het hoofdverhaal van het spel zal zeer dicht bij dat van de Dragon Ball Z Animes liggen. Een speciaal kenmerk van de ontwikkelaar CyberConnect 2 zijn de zijmissies, die veel afwisseling bieden tijdens het spelen.

Nieuw karakter van Akira Toriyama voor Drakenbal Z Kakarot

Bonyu is de naam van het nieuwe personage dat voor het eerst in Dragon Ball Z Kakarot verschijnt. Het karakter zal echter slechts een kleine verschijning hebben in de loop van een zijmissie. Dit komt omdat Kakarot het DBZ-verhaal van begin tot eind volgt en er dus niet zomaar een nieuwe hoofdpersoon kan verschijnen.

We zijn benieuwd wat we zullen ervaren tot de release van Dragon Ball Z Kakarot. Zodra er nieuwe informatie over het spel is, kun je die vinden op Keyfuchs.

Over de auteur