Diluvian Winds - Welkom in de Early Access-fase

26 Mei 2023, 09:23 / by Fabian Rossbach
Diluvian Winds - Welkom in de Early Access-fase

Diluvian Winds: Het begin van de Early Access-fase

Hallo vrienden, het is eindelijk zover! Diluvian Winds heeft zijn deuren geopend voor de Early Access-fase en we kunnen niet wachten om je te vertellen over de vele spannende functies. Het team van Alambik Studio en Goblinz Publishing heeft hard gewerkt om ons dit innovatieve spel te presenteren. Bedankt voor je feedback en voortdurende ondersteuning!

De meeslepende eigenschappen van Diluvian Winds

Het spel biedt een verscheidenheid aan bijzondere kenmerken die het tot een echt hoogtepunt maken. Hier zijn enkele van de meest opwindende functies waar je naar uit kunt kijken:

  • Twee overlevingsroutes: Ontdek de verschillende uitdagingen op land en onder water.
  • Tien soorten reizigers: Kies uit een verscheidenheid aan dieren zoals otters, bevers, beren, muizen, eekhoorns, schildpadden, salamanders, eenden, kikkers en ijsvogels.
  • Meer dan 30 kamers: Verken de gevarieerde spelwereld met tal van unieke kamers.
  • Vijf verhaalhoofdstukken: Ga op een epische reis door het fascinerende verhaal van Diluvian Winds.
  • Sandbox-modus: Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen wereld in de Sandbox-modus.

We zijn benieuwd naar de komende roadmap van Alambik Studio en Goblinz Publishing om meer te weten te komen over de geplande inhoud tijdens de Early Access-fase. Blijf dus op de hoogte!

Doe mee aan de Discord-feedback

Wil je jouw mening of ideeën over het spel delen? Word dan lid van het officiële Discord-kanaal van Diluvian Winds en geef direct feedback aan de ontwikkelaars. Jouw mening telt en helpt om het spel nog beter te maken!

Haal Diluvian Winds als Steam Key binnen

Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Haal dan nu jouw Steam Key voor Diluvian Winds en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van overlevingsroutes. We wensen je veel plezier bij het spelen en kijken uit naar jouw ervaringen en meningen over dit unieke spel!

Over de auteur