Destiny 2 - Spannende updates en PlayStation-crossover

26 Mei 2023, 07:24 / by Fabian Rossbach
Destiny 2 - Spannende updates en PlayStation-crossover

Destiny 2 breidt de IP-familie uit

Het team van Bungie heeft deze week spannend nieuws aangekondigd voor alle Destiny 2-fans! In samenwerking met Sony zijn er nu leuke PlayStation-geïnspireerde outfits en crossovers voor het spel. Daarnaast wordt Sloane gezocht terwijl we onze Aquanaut-fantasieën kunnen uitleven. Maar voordat we in de details duiken, laten we eens kijken naar de laatste updates:

  • Seizoen 21 is in voorbereiding.
  • Een preview van het seizoensgebonden artefact.
  • Nieuwe Strand-aspecten zijn live!
  • Bijgewerkte weergave van vijandelijke schilden.
  • Definitieve rangschikkingen van de Guardian Games Cup.

In de pijplijn voor deze week hebben we onder andere spannende PlayStation-crossover-goodies en een nieuwe cosplay-uitdaging. Laten we erin duiken!

PlayStation-Crossover-goodies en Aquanaut-dromen

De samenwerking tussen Sony en Bungie brengt enkele interessante PlayStation-Crossover-goodies voor Destiny 2-fans. Verheug je op nieuwe outfits die geïnspireerd zijn door PlayStation en duik in om Sloane te zoeken. Maar dat is nog niet alles - deze week kun je ook je Aquanaut-dromen waarmaken!

Andere evenementen en uitdagingen

Naast de opwindende crossovers is er ook een nieuwe cosplay-uitdaging waar je naar uit kunt kijken. Bovendien nemen we afscheid van de Guardian Games tot volgend jaar. In seizoen 21 kunnen we uitkijken naar de openingscredits en een speciaal "Save the Date: Season 21 Edition" -evenement.

Als herinnering aan de Guardian Ranks is er ook een bericht uit het archief en het wekelijkse Player Support Report. En natuurlijk mogen community-selecties voor kunst van de week en film van de week niet ontbreken.

Speel nu Destiny 2 bij Keyfuchs

Wil je deel uitmaken van deze spannende updates, evenementen en uitdagingen? Aarzel dan niet langer! Haal nu je Destiny 2-key bij Keyfuchs en duik in de wereld van Aquanauten, PlayStation-Crossover-goodies en nog veel meer. Veel plezier met spelen!

Over de auteur