Destiny 2: Lightfall - Ghosts of the Deep Dungeon - Ontdek de nieuwe dungeon en de Navigator-exotische wapen met katalysator

28 Mei 2023, 18:20 / by Fabian Rossbach
Destiny 2: Lightfall - Ghosts of the Deep Dungeon - Ontdek de nieuwe dungeon en de Navigator-exotische wapen met katalysator

De eerste dungeon van Destiny 2: Lightfall is er

Het is eindelijk zover! De eerste dungeon van Destiny 2: Lightfall, Ghosts of the Deep, is uitgebracht en brengt een spannend nieuw exotisch wapen met zich mee. De Navigator, een Strand Trace Rifle, heeft de mogelijkheid om andere Woven Mail te geven en doelen af te snijden. Deze combinatie opent veel mogelijkheden, vooral met de nieuw toegevoegde Warlock-helm Cenotaph Mask. Maar dat is nog niet alles - de Navigator heeft ook een katalysator die enkele ongebruikelijke mechanismen nodig heeft om te ontgrendelen.

De katalysator van de Navigator

Wat doet de katalysator? De katalysator geeft de Navigator een extra vaardigheid. De ervaring van het ontgrendelen is de moeite waard, zelfs als de vaardigheid zelf misschien niet zo belangrijk is.

Ontgrendelen van de katalysator

Nadat je de eerste Encounter in de nieuwe Dungeon hebt voltooid, moet je nog drie Encounters voltooien en daarbij bepaalde symbolen vinden en vijanden verslaan. Na elke succesvolle Encounter ontvang je een buff genaamd Vestige of Light. Als je alle drie de buffs hebt verzameld, kun je ze op bepaalde standbeelden plaatsen en de Thul-Ar Acolyte of Nokris-baas verslaan. Zodra deze baas is verslagen, is de katalysator ontgrendeld.

Katalysator volledig ontgrendelen en gebruiken

Om de katalysator volledig te ontgrendelen en te gebruiken, moet je vervolgens kills maken met de Navigator. Omdat het ontgrendelen van de katalysator een beetje ingewikkeld kan zijn, raden we je aan om een video-gids te bekijken als je meer hulp nodig hebt of een beter idee wilt krijgen van wat je moet doen.

Conclusie: Nieuwe uitdagingen en beloningen in Destiny 2: Lightfall

De nieuwe Dungeon Ghosts of the Deep in Destiny 2: Lightfall brengt frisse uitdagingen en spannende beloningen zoals het exotische wapen Navigator met katalysator. Het ontgrendelen van de katalysator kan misschien wat lastig zijn, maar de ervaring en extra vaardigheid zijn het waard! Als je meer wilt weten over Destiny 2 en de nieuwste inhoud, kom dan regelmatig langs bij Keyfuchs en blijf altijd op de hoogte!

Over de auteur