Dead by Daylight: De toekomst van de franchise - Film, strips en nieuwe spellen - wat ons te wachten staat

24 Mei 2023, 23:07 / by Fabian Roßbach
Dead by Daylight: De toekomst van de franchise - Film, strips en nieuwe spellen - wat ons te wachten staat

De wereld van Dead by Daylight blijft groeien

Tijdens de 7e jubileum livestream werd onthuld dat het Dead by Daylight-franchise blijft uitbreiden. Naast het hoofdspel is er nu ook een mobiele game, een bordspel en een dating-sim. En dit is nog maar het begin! In de nabije toekomst kunnen we nog meer spannende projecten verwachten rondom de duistere wereld van Dead by Daylight.

Film, strips en meer: Dit kunnen we verwachten

Onder de geplande projecten valt de eerder aangekondigde Dead by Daylight-film, die in samenwerking met Blumhouse en Atomic Monster wordt gemaakt. Momenteel wordt er gezocht naar een regisseur en scenarioschrijver. In juni verschijnt ook het eerste nummer van een stripboekenserie over de duistere oorsprong van The Legion, uitgegeven door Titan Comics.

Nieuwe spellen in het Dead by Daylight-universum

Maar ook op het gebied van games zijn er spannende ontwikkelingen: er zijn twee nieuwe titels in het Dead by Daylight-universum in ontwikkeling. Het eerste project is een interactief singleplayer-verhaalspel dat in samenwerking met Supermassive Games wordt ontwikkeld. Het verhaal speelt zich af buiten The Entity's Realm en volgt een nieuwe groep personages op hun reis voorbij de mist. Meer informatie wordt later dit jaar verwacht.

Het tweede spel wordt ontwikkeld door Midwinter Entertainment, dat sinds de zomer van 2022 deel uitmaakt van de Behaviour Interactive-familie. Het is een multiplayer-PVE-spel voor teams van maximaal vier spelers. Meer details worden bekendgemaakt zodra ze beschikbaar zijn.

Conclusie: Een opwindende tijd voor Dead by Daylight-fans

Het is een opwindende tijd voor fans van Dead by Daylight. Met een film, een stripboekserie en twee nieuwe spellen in de pijplijn is er veel om naar uit te kijken. Blijf op de hoogte voor meer updates over de aangekondigde projecten en bezoek onze website voor alle informatie over Dead by Daylight en andere geweldige spellen.

Over de auteur