Dead By Daylight - Developer Update - Toevoegingen aan de jaar 7-roadmap

27 Januari 2023, 21:00 / by Fabian Rossbach
Dead By Daylight - Developer Update - Toevoegingen aan de jaar 7-roadmap

Het nieuwe DBD-update belooft ons veel implementaties uit de bètaversie, maar ook nieuwe aanvullingen die nog moeten komen.

Jaar 7 Roadmap van Dead by Daylight succesvol geïmplementeerd

Wat komt er als volgende?

Voor 8 maanden begon de vorige jaarverjaardagshow van Dead By Daylight, waarin de Jaar-7-Roadmap werd aangekondigd. Deze omvatte eerst de volledige herziening van het vooruitgangs- en matchmakingsysteem. In september 2022 volgde een vroege preview van het Finishing Mori-systeem op de Public Test Build (PTB), waarvan de evaluatie voltooid is. Ook het matchmaking werd grondig onderzocht en fanbeoordelingen verzameld in 2022. Het jaar vloog voorbij en januari 2023 stond voor de deur - en dus ook een nieuwe update.

Dead by Daylight: bloednetwerkverbeteringen, kaartherhaling voorkomen 

De nieuwe update biedt ons de mogelijkheid om tijdens het zoeken naar games verschillende menu's te doorzoeken om het wachten wat vermakelijker te maken. Archiefuitdagingen kunnen nu tijdens een spel worden gevolgd, zodat je altijd in de gaten houdt wanneer je deze hebt aangesloten. Dit zijn de afsluitende doelen van de roadmap. Maar na de implementatie van deze hebben de ontwikkelaars verder gewerk

Over de auteur