De Finals Update 1.10.0 - Welkom bij het Smoking Guns-evenement!

29 Februari 2024, 14:15 / by Fabian Rossbach
De Finals Update 1.10.0 - Welkom bij het Smoking Guns-evenement!

Met de nieuwste Update 1.10.0 nodigt The Finals spelers uit voor een uniek avontuur: het Smoking Guns Event. Duik in het oude West-Monaco en beleef duels zoals legendarische revolverhelden en bandieten dat ooit deden. Maar is Monaco groot genoeg voor alle spelers? Er is maar één manier om daar achter te komen.

Spannende vernieuwingen en verbeteringen

Uniek Community-evenement

Voor de allereerste keer organiseert The Finals een samenwerkend community-evenement. De uitdaging: spelers moeten gezamenlijk 250 miljard dollar verdienen binnen één week. Als dit lukt, wacht er een beloning op alle deelnemers. Enkele gelukkige spelers kunnen zelfs een T-shirt winnen. Alle details hierover vind je in de officiële Discord in het kanaal #server-aankondigingen.

Gameplay-optimalisaties

  • Probleemoplossingen: Een update lost het probleem op met de "Opnieuw spelen"-knop die op ongewenste momenten niet beschikbaar was. Daarnaast is de tijd om een emote-actie te annuleren verkort van 3 naar 1,5 seconden.
  • Toernooischerm en camerabug: Fouten die het toernooischerm onderbraken of de camera verkeerd positioneerden, zijn verholpen.

UI- en systeemverbeteringen

  • Cursoren en squad-indicatoren: Het verdwijnen van de muiscursor in het spelmenu is opgelost. De squad-ledenweergave toont nu namen en gezondheidsstatus.
  • Uitrusting en skins: Direct uitrusten van items uit de winkel en de uitrustingspagina is nu mogelijk. Een fout die leidde tot het meerdere malen uitrusten van skins is gecorrigeerd.

Maps en animaties

  • Monaco en karakteranimaties: De botsingsdetectie van Monaco is herzien. Verbeteringen in de karakteranimaties, met name in de beenposities, zijn geïmplementeerd.

Veiligheid en prestaties

  • Beveiligingsupdates: Algemene beveiligingsverbeteringen beschermen het spel nu beter.
  • Prestatieverbeteringen: Het systeemgeheugengebruik is geoptimaliseerd. Specifieke crashes, met name op de Xbox Series S, zijn verholpen.

Bekende problemen

  • Antivirussoftware en wapenskins: Het antivirusprogramma "CrowdStrike" kan het starten van The Finals voorkomen. Daarnaast is er een probleem met de Glint Tint wapenskin die donkerder lijkt dan bedoeld.

Conclusie

De Update 1.10.0 voor The Finals brengt niet alleen het spannende Smoking Guns-evenement met zich mee, maar ook tal van verbeteringen en fixes die de spelervaring naar een hoger niveau tillen. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van het oude westen en bewijs jezelf als een waardige revolverheld in Monaco. En vergeet niet deel te nemen aan het grote community-evenement - het is de moeite waard!

Over de auteur