Darksider Genesis - De releasedatum voor de PC op Steam is 05 december 2019.

16 November 2019, 17:03 / by Fabian Rossbach
Darksider Genesis - De releasedatum voor de PC op Steam is 05 december 2019.

Darksiders Genesis nog in 2019 voor de PC!

De nieuwste game van de Darksiders serie zal op 5 december 2019 voor de PC worden uitgebracht, zoals nu bekend is. Iets minder dan een jaar na Darksiders 3 kunnen de fans van de actierolenserie zich weer in de sombere fantasiewereld storten. Naast de PC verschijnt op dezelfde datum ook de nieuwe uitloper voor Google's cloudstreamingdienst Google Stadia.

Aan de andere kant, spelers op andere platforms zullen waarschijnlijk moeten wachten tot februari 2020, volgens uitgever THQ Nordic. Maar waarom de Playstation 4, Nintendo Switch en Xbox One-versies zo lang op zich laten wachten, is niet bekend..

De officiële Darksiders Genesis-trailer uit 2019.

Darksiders als nooit tevoren!

Darksiders Genesis durft te breken met de stijl en zal niet zijn zoals de klassieke actie-rollenspel zoals zijn voorgangers, maar zet de Hack and Slay elementen van de serie op de voorgrond. Het uiterlijk is ook veranderd naar een top-down perspectief en doet dus meer denken aan spellen zoals als Diablo dan de vorige Darksiders games. Bovendien, de komende titel belooft ook te komen met een lokale co-op multiplayer modus.

Het volgende hoofdstuk in de Darksiders-saga

Verhaal technisch blijft men echter trouw aan de formule en moet ook dit keer weer massa's wezens uit de lucht en de hel bestrijden en verschillende samenzweringen blootleggen.

Naast de reeds bekende "war" sluit een ander speelbaar personage genaamd "Strife" zich aan bij het spel en vervangt de eerder bekende apocalyptische ruiters van de eerder gepubliceerde Darksiders delen.
Alleen of met z'n tweeën, vele spannende uren van Hack and Slay actie wachten hier op je vanaf 5 december!

Over de auteur