Crusader Kings III - Wat je kunt verwachten in de nieuwe DLC

12 Oktober 2023, 09:49 / by Fabian Rossbach
Crusader Kings III - Wat je kunt verwachten in de nieuwe DLC

Een kijkje in het "Erfgoed van Perzië"

Hallo gamers! Vandaag werpen we een blik op het aankomende Flavor Pack voor Crusader Kings III - "Erfgoed van Perzië". De regio heeft een rijke en levendige geschiedenis, wat het zowel spannend als interessant maakt om te verkennen.

Perzië ligt op het kruispunt van de wereld, met een verscheidenheid aan externe invloeden gecombineerd met sterke lokale tradities. Dit maakt het een fascinerende setting voor ons favoriete spel Crusader Kings III.

Wat is er nieuw in "Erfgoed van Perzië"?

De focus lag natuurlijk op de Perzische regio zelf, maar de ontwikkelaars hebben ook geprobeerd om een deel van de wereld als geheel te veranderen door de manier waarop de Clan-regering functioneert te herzien.

Perzië is al een zeer populaire startlocatie voor onze spelers. De regio behoort tot de tien meest gekozen startlocaties en is de populairste buiten Europa. Maar los van de spelersgegevens weten alle geschiedenisfanaten hoe rijk en interessant Perzië is.

Hervorming van de Clan-regering

De Clan-regering is hervormd. Het doel is om de familieconflicten van de machtige clans uit die tijd en het bureaucratische apparaat dat hun belangen ondersteunde, dichter bij te brengen.

Culturele diversiteit

In Perzië en de omliggende gebieden wonen verschillende Iraanse culturen. Aan elk van hen is een originele combinatie van culturele tradities gegeven.

Religie in Perzië

In het startjaar van Crusader Kings III in 867 was de islam al meer dan een eeuw de dominante religie van de elite in Perzië. Toch zijn zoroastrische praktijken nog steeds levendig en wijdverbreid onder de plattelandsbevolking.

Iraans intermezzo

Met "Erbe von Persien" introduceren we een nieuwe strijd, het "Iraanse intermezzo". Deze strijd moet de historische oplossing van het kalifaatgezag over Perzië en de opkomst van nieuwe, machtige Iraanse heersers in de 9e en 10e eeuw weergeven.

Perzische wederopstanding

Met "Erbe von Persien" voegen we een nieuwe bladwijzer toe, de Perzische wederopstanding.

Releasedatum

Dat was het voor nu! Meer details volgen binnenkort! Strijd om de middeleeuwse overheersing in "Erbe von Persien", de nieuwe Flavor Pack voor Crusader Kings III, die op 9 november verschijnt. Mis het niet en zorg ervoor dat je op tijd je Steam Key bemachtigt!

Over de auteur