Craftopia "Seamless World Update" - De grootste update tot nu toe - Alle informatie en vernieuwingen op een rij

21 Mei 2023, 20:21 / by Tom Schwiha
Craftopia "Seamless World Update" - De grootste update tot nu toe - Alle informatie en vernieuwingen op een rij

Het "Seamless World Update" voor Craftopia

Ontwikkelaar PocketPair heeft het venster voor de release van een grote aankomende update voor het populaire Early-Access-spel "Craftopia" aangekondigd. De update, die toepasselijk het "Seamless World Update" wordt genoemd, zal naar verwachting in juni 2023 verschijnen en belooft de grootste update tot nu toe voor het spel te zijn. De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om de wereld van het spel vanaf de grond opnieuw te ontwerpen en veel functies en inhoud toe te voegen.

De update werd al lang geleden aangekondigd en hoewel de ontwikkeling heeft geleid tot een aanzienlijke vertraging in de release van inhoud, lijkt het erop dat de ontwikkelaars eindelijk zullen leveren binnen een maand. Of het wachten de moeite waard is geweest of niet, kun je zelf beslissen door de gloednieuwe trailer hieronder te bekijken. Persoonlijk neig ik zeker naar "Ja", maar jouw mening kan natuurlijk variëren.

Wat is Craftopia en wat kunnen we verwachten in de update?

Craftopia is een charmante open-wereld survival-actiespel dat landbouw, industrieel handwerk, dierenfokkerij, een uitgebreid vaardighedenboom-gebaseerd voortgangssysteem, dungeon-verkenning en -gevechten, vissen, voertuigbouw, multiplayer en nog veel meer bevat.

Het werd in september 2020 uitgebracht in Early Access op pc via Steam en Windows Store, evenals op Xbox One en Xbox Series X|S inclusief Game Pass. Sindsdien wordt het voortdurend ontwikkeld en zijn er alleen al op Steam meer dan een miljoen exemplaren verkocht tot 2022. Als je geïnteresseerd bent in dit fascinerende spel, kun je een sleutel kopen op Craftopia of andere geweldige spellen bekijken op de Steam Key-pagina van Keyfuchs.

Nieuwigheden in de "Seamless World Update"

  • Een volledig opnieuw ontworpen wereld: De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om de wereld van Craftopia nog spannender en gevarieerder te maken. Verken nieuwe biomen en ontdek nog niet eerder bereikte plaatsen.
  • Extra functies en inhoud: De update brengt veel nieuwe gameplay-elementen met zich mee. Verheug je op extra uitdagingen en mogelijkheden om te overleven in de wereld van Craftopia.
  • Verbeterde prestaties en stabiliteit: Met de "Seamless World Update" zal ook de prestatie van het spel worden geoptimaliseerd, zodat je nog meer van een vloeiende spelervaring kunt genieten.
  • Herzien voortgangssysteem: De update brengt ook enkele wijzigingen aan in het bestaande vaardighedenboom-gebaseerde voortgangssysteem. Ontwikkel je personages verder en ontgrendel nieuwe vaardigheden om te slagen in de wereld van Craftopia.

Conclusie over de "Seamless World Update"

De "Seamless World Update" voor Craftopia belooft de grootste en meest uitgebreide update voor het spel tot nu toe te zijn. Met een volledig opnieuw ontworpen wereld, nieuwe functies en inhoud, evenals verbeteringen aan de prestaties en het voortgangssysteem, zal deze update zeker veel spelers aanspreken. Of het wachten de moeite waard is geweest, moet nog blijken, maar de tot nu toe bekende informatie doet veel goeds vermoeden.

Als je Craftopia nog niet hebt uitgeprobeerd, is dit misschien het juiste moment om in dit fascinerende open-wereld survival-actiespel te duiken. Bezoek de Craftopia-pagina op Keyfuchs of vind andere geweldige spellen op onze Steam Key-pagina.

Over de auteur