Contraband Police - Volledige controllerondersteuning

02 Juni 2023, 08:39 / by Tom Schwiha
Contraband Police - Volledige controllerondersteuning

Welkom volledige controllerondersteuning voor PC!

Hallo maat, we hebben geweldig nieuws voor alle fans van Contraband Police! De ontwikkelaars van Console Labs hebben hun magische vaardigheden gebruikt en eindelijk volledige controllerondersteuning toegevoegd aan de pc-versie van het spel. Of je nu een gamepad of een stuurwiel verkiest - vanaf nu kun je je favoriete controller gebruiken om de wereld van de smokkelbestrijding nog intenser te ervaren.

Een nieuwe programmeur versterkt het team

Bovendien zijn de ontwikkelaars verheugd om aan te kondigen dat een getalenteerde programmeur genaamd Tomek zich bij het Crazy Rock-team heeft aangesloten. Hij zal zijn vaardigheden gebruiken om het spel nog beter te maken en meer spannende functies te ontwikkelen. We zijn benieuwd wat Tomek in de toekomst zal bijdragen!

Oneindige modus in ontwikkeling

De oneindige modus van Contraband Police is nog steeds in ontwikkeling, maar het team heeft enkele nieuwe ideeën om het nog interessanter te maken. De nieuwe functie "Meest gezocht" wordt toegevoegd, waarbij je op een informatiebord foto's van gezochte criminelen kunt vinden en ze vervolgens moet herkennen en arresteren. Dat klinkt als een spannende uitdaging voor alle virtuele politieagenten onder ons!

Andere geplande updates

Maar dat is nog niet alles! Er zijn nog meer updates die het ontwikkelteam op hun to-do-lijst heeft staan:

  • De mogelijkheid om de training over te slaan - voor iedereen die direct in het spel wil duiken.
  • Twee nieuwe politieauto's (Micros, Varilla) - meer keuze voor je patrouilles.
  • Een set extra prestaties gerelateerd aan de oneindige modus - voor alle prestatiejagers onder jullie.
  • Post-upgrades niveau 4 (10 modellen) - zodat je werkplek er nog beter uitziet.

Zodra deze taken zijn voltooid, wordt de oneindige modus ontgrendeld. We kunnen niet wachten om al deze nieuwe functies uit te proberen!

Conclusie: Contraband Police wordt steeds beter!

Het is geweldig om te zien dat de ontwikkelaars van Contraband Police voortdurend werken aan het verbeteren van het spel en het toevoegen van nieuwe functies. De volledige controllerondersteuning voor pc-spelers is een welkom update, en de geplande veranderingen in de oneindige modus en andere updates beloven nog meer speelplezier. We kijken ernaar uit om al deze veranderingen in actie te zien en wensen het uitgebreide Crazy Rock-team veel succes bij de verdere ontwikkeling!

Over de auteur