Conqueror's Blade - Nieuwe update en spannende inzichten

10 Oktober 2023, 09:03 / by Tom Schwiha
Conqueror's Blade - Nieuwe update en spannende inzichten

Conqueror's Blade: Een nieuw tijdperk op het slagveld

Eindelijk is het zover! Met de nieuwste update voor Conqueror's Blade worden er drie nieuwe seizoenseenheden toegevoegd aan de strijd - geïnspireerd door de ridders van de Duitse Orde. We zijn vooral benieuwd naar de Zweihänder, een 5-sterren eenheid, vernoemd naar het imposante tweehandige zwaard dat oorlogen besliste in de 16e eeuw.

Zweihänder - Meer dan alleen een zwaard

Om wat meer te weten te komen over deze fascinerende strijders, hebben we gesproken met de hoofdontwerper van gevechten en balans bij Booming Tech. En één ding is zeker: de Zweihänder zijn niet te onderschatten.

Achter de schermen van de Zweihänder

Vraag: De Zweihänder krijgen veel immuniteit tegen massacontrole-effecten met hun aanvallen - heb je tips om dit in de strijd tegen te gaan?
Antwoord: Hun bewegingen zijn langzaam en log, maar zodra ze beginnen aan te vallen, stoppen ze niet. Ervaren commandanten kunnen hun bewegingen van tevoren beoordelen en openingen in hun aanvallen vinden met krachtige shocktroepen.
Vraag: Een 'Zweihänder' is de historische naam voor een tweehandig zwaard. Het werd niet daadwerkelijk gebruikt in gevechten, maar werd gebruikt om aankomende pieken neer te slaan en openingen in de vijandelijke formatie te creëren. Waarom hebben jullie deze naam gekozen voor deze specifieke eenheid?
Antwoord: Oorlog is een teamsport en het belangrijkste voor een team is samenwerking. Een zo'n groot zwaard is zeker moeilijk te hanteren, maar dat betekent niet dat dit zwaard niet krachtig genoeg is. Ik denk dat iedereen ervan droomt om een ridder te zijn die een groot zwaard zwaait.

De rol van de Zweihänder op het slagveld

Ze zijn de voorhoede van de zware infanterie met hoge aanval, verdediging en herstel - in staat tot duurzame gevechten aan de frontlinie. En ze staan niet alleen. Er zijn veel troepen met vergelijkbare vaardigheden, zoals de IJzeren Zeisdragers, de Strijdwachters en de Silahdars. Maar de vaardigheden van de Zweihänder bieden meer mogelijkheden voor aanhoudende en langdurige aanvallen.

Benieuwd geworden? Aarzel dan niet en bemachtig je Conqueror's Blade Key of bekijk onze Steam Keys voor andere meeslepende spellen.

Over de auteur