Classified: France '44 - Het mysterieuze teaser-puzzel opgelost! - Ontdek het turn-based strategiespel voor D-Day

01 Juni 2023, 20:42 / by Fabian Rossbach
Classified: France '44 - Het mysterieuze teaser-puzzel opgelost! - Ontdek het turn-based strategiespel voor D-Day

Onthulling van Classified: France '44

Nadat vorige week de mysterieuze teaser [REDACTED] werd uitgebracht, hebben Team17 en Absolutely Games eindelijk het geheim onthuld. Hun nieuwe project heet Classified: France '44 en neemt ons mee naar Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog, meer specifiek naar de maanden voorafgaand aan de beroemde D-Day in juni 1944. Het turn-based strategiespel zal in de loop van 2023 worden uitgebracht.

Spelinhoud en functies

In Classified: France '44 kun je meer dan 45 spannende campagnemissies verwachten, waarbij je verschillende gevechts- en strategiebenaderingen kunt kiezen. Een bijzonder moraalsysteem speelt hierbij een belangrijke rol en beïnvloedt elke beslissing die je in het spel neemt. Je stelt een team van geallieerde strijders samen en bepaalt door jouw keuzes de uitkomst van D-Day aan het einde van de campagne.

Updates, uitbreidingen en platforms

Het debuutspel van Absolutely Games zal na de lancering continu worden ondersteund met updates en uitbreidingen. Een bijzonder hoogtepunt is de Mission Creator, waarmee je je eigen missies kunt maken. Bovendien is er ondersteuning voor mods gepland, zodat de community actief kan deelnemen aan het vormgeven van het spel. Classified: France '44 wordt uitgebracht voor de PS5, Xbox Series X|S en PC via Steam in 2023.

Classified: France '44 Key en Steam Keys op Keyfuchs

Kan je niet wachten om in de wereld van Classified: France '44 te duiken? Maak je geen zorgen, zodra het spel beschikbaar is, vind je hier op Keyfuchs de juiste key om te kopen. Bekijk alvast onze selectie van Steam Keys - misschien ontdek je nog meer spannende spellen die je bezig kunnen houden tot de release van Classified: France '44!

Conclusie: Een veelbelovend strategiespel in de Tweede Wereldoorlog

Classified: France '44 belooft een spannend turn-based strategiespel te worden dat zowel fans van het genre als geschiedenisliefhebbers zal aanspreken. De combinatie van historische setting, tactische gevechten en een interessant moraalsysteem klinkt veelbelovend. We kijken er naar uit om meer over het spel te weten te komen en houden je natuurlijk op de hoogte!

Blijf op de hoogte voor meer informatie over Classified: France '44 en vele andere spannende spellen hier op Keyfuchs!

Over de auteur