Capcom wil jouw mening - Welke spellen moeten terugkeren?

08 Februari 2024, 20:00 / by Fabian Rossbach
Capcom wil jouw mening - Welke spellen moeten terugkeren?

In een spannende stap heeft Capcom een enquête gelanceerd om het interesse van fans in mogelijke remakes en vervolgen van hun favoriete spellen te peilen. Van Dino Crisis tot Okami - de lijst met titels waarvoor Capcom de feedback van de community zoekt, is uitgebreid en divers.

Jouw stem telt

De enquête van Capcom omvat een indrukwekkende selectie spellen, waaronder klassiekers zoals Mega Man, Onimusha en Dead Rising. Fans hebben de unieke kans om hun stem uit te brengen voor de spellen die ze graag in moderne graphics willen zien of als vervolgen.

De officiële enquête op de Capcom-website

Mogelijkheden voor de toekomst

Deze enquête suggereert dat Capcom actief op zoek is naar manieren om zijn portfolio uit te breiden en tegelijkertijd aan de wensen van de fans te voldoen. De resultaten kunnen bepalend zijn voor de richting die Capcom in de toekomst zal inslaan met zijn ontwikkelingsprojecten.

Welke spellen zou je graag als remake of vervolg willen zien? Maak gebruik van de kans om Capcom direct jouw feedback te geven en wie weet zie je binnenkort een nieuwe versie van jouw favoriete spel. Deel je gedachten en wensen in de reacties!

Over de auteur