Call of Duty Modern Warfare - Nieuwe update brengt verbeteringen en een 2vs2 toernooi in de Gunfight mode

27 November 2019, 18:17 / by Fabian Rossbach
Call of Duty Modern Warfare - Nieuwe update brengt verbeteringen en een 2vs2 toernooi in de Gunfight mode

Nieuwe Call of Duty Modern Warfare Update van 25 november 2019.

De nieuwste patch van de shooter is niet erg groot en is beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One. De patch notes bevatten in totaal vier verbeteringen in het spel en zes bug fixes.

Spelverbeteringen in deze update,

  • Tot 4 groepen van 4 spelers in de Gun Game mode zijn nu mogelijk
  • De FFA-modus: Free for all (iedereen tegen iedereen) kan nu worden gevonden in het menu.
  • Veranderingen in het spel met het zoeken naar FFA-wedstrijden. Als een spel al tegen het einde aanloopt word je daar niet meer in gezet. Dit is om te voorkomen dat je in een spel laadt dat direct voorbij is. In het ergste geval leidde dit zelfs tot crashes.
  • De spawncamera's in de Headquarters- en Hardpoint-modus zijn uitgeschakeld om een betere spelervaring te garanderen.

Bugfixes van deze update

  • De moeilijkheidsgraad bij Speciale Operaties is licht aangepast.
  • Sommige extra's zijn aangepast om bugs te verhelpen.
  • De laservizieren zijn ook aangepast om bugs te verhelpen.
  • Mogelijkheden om te boosten van de map zijn verwijderd. Als spelers nog steeds nieuwe manieren vinden om een boost te geven van de map, moeten deze manieren worden gerapporteerd.

Eerste toernooi in Call of Duty Modern Warfare is live - 2vs2 Firefight (Gunfight)

Het eerste officiële toernooi in Call of Duty Modern Warfare wordt gespeeld als 2vs2 in Firebox-modus ofwel Gunfight in de Engelse versie. De maps van de modus zijn vrij klein en speciaal voor deze modus ontworpen.
Tijdens de ronde zijn er voortdurend wisselende loadouts en loadouts die door het spel worden bepaald. Het doel van Gunfight is om de twee tegenstanders uit te schakelen of om te overleven met meer health.

Hoe kan ik deelnemen aan het 2vs2 toernooi?

Je hoeft alleen maar te zoeken naar het toernooi in het multiplayer menu en het te selecteren. Nu hoef je alleen nog maar een vriend uit je vriendenlijst uit te nodigen of kiezen voor een willekeurige teamgenoot.
Elk toernooi heeft 32 spelers in 16 teams. Iedereen die een wedstrijd verliest, wordt uit het toernooi geëlimineerd en kan deelnemen aan een nieuw toernooi.

Beloningen van het Gunfight Tournament 

Als beloning in de eerste rondes zijn er emblemen en XP voor het spelen van deze modus en dus is er nog steeds geen verschil met het spelen van normale modussen. Vanaf de kwartfinales zijn er meer XP en een koperen knuckles als beloning. In de halve finales komt er meer XP en een speciaal embleem. De eerste plaats krijgt het meeste XP en een bouwplan voor de .50 GS die de Desert Eagle een nieuwe look geeft.

Goedkope Call of Duty Modern Warfare Key Aanbiedingen

Bij Keyfuchs vind je de nieuwste en goedkoopste aanbiedingen voor Call of Duty Modern Warfare Key op PC, Xbox One en PlayStation 4. De prijsvergelijking laat in één oogopslag zien welke aanbieders de game aanbieden en welke de laagste prijs heeft. Het bevat alleen betrouwbare online shops.

Over de auteur