Call of Duty: Modern Warfare 2019 - Leaks over Battle Royale-Mode met 200 spelers en Respawn

17 November 2019, 17:08 / by Fabian Rossbach
Call of Duty: Modern Warfare 2019 - Leaks over Battle Royale-Mode met 200 spelers en Respawn

Een nieuw lek toont Battle Royale mode in Call of Duty Modern Warfare!

Het heeft sommige spelers al verast bij de release op 25 oktober 2019 dat de laatste CoD kwam zonder Battle Royale modus. De Battle Royale mode verscheen voor het eerst in de voorganger Call of Duty: Black Ops in een spel uit de Shooter-serie. Leaker Senscallo beweert nu op Reddit dat de modus niet lang op zich laat wachten. Meer details zijn direct te vinden in de Post door Senscallo.

Gigantische Battle Royale met 200 spelers in een map

De meest succesvolle Battle Royale Shooter PUBG liet met 100 spelers per wedstrijd zien hoe de modus moet zijn. Veel andere spellen konden dit technisch helaas niet realiseren en ook in CoD: Black Ops moest men met duidelijk minder spelers tevreden zijn.

In Call of Duty Modern Warfare zal alles nu anders zijn en games met maximaal 200 spelers zijn mogelijk. Er zullen gebruikelijke mogelijkheden zijn ofwel alleen, met z'n tweeën of met vier spelers kan het spel beginnen.

In de Reddit Post waren er ook foto's van de map te zien, die volgens het aantal spelers gewoon enorm is. Helaas zijn de foto's verwijderd en denken wij dat de ontwikkelaar daar voor gezorgd heeft. Dus er lijkt enige waarheid in deze leak te zitten.
Dood betekent niet het einde...

Respawn systeem voor Call of Duty modern Warfare

Een innovatie die de Battle Royale modus van CoD MW met zich mee zou moeten brengen is het Gulag systeem. Nadat je door een andere speler bent vermoord, krijg je een tweede kans om terug in het spel te komen.

In een 1vs1 wedstrijd in een gevangenenkamp heeft een speler de mogelijkheid om zich weer bij de wedstrijd aan te sluiten. Tijdens deze 1vs1 gevechten moeten alle andere spelers die ook in de Goelag zijn, hun beurt afwachten en wachten. Tussendoor zal zelfs een hele ontsnapping uit de gevangenis plaatsvinden en alle gevangenen terug in het spel brengen.

Als de informatie van het lek juist is, dan is dit waarschijnlijk de volgende stap van de Battle Royale games. Met 200 spelers per wedstrijd en een respawn systeem zou de ontwikkelaar Infinity Ward een echte innovatie in deze genre brengen.

De beste Call of Duty modern Warfare key aanbiedingen

Heb je nog steeds geen CoD MW Key, dan hebben wij de juiste aanbiedingen voor jou. Naast de Standard Edition, hebben we ook de Operator en Operator Enhanced Edition in onze prijsvergelijking en dus vinden we de beste prijs voor jouw PC, PS4 en Xbox One Key.

Over de auteur