Call of Duty: Modern Warfare 3 - Binnenkort beschikbaar in de Game Pass?

10 Oktober 2023, 12:11 / by Tom Schwiha
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Binnenkort beschikbaar in de Game Pass?

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Een spel voor de eeuwigheid

Vrienden, pak je controllers, het is tijd voor Call of Duty: Modern Warfare 3. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of nieuw bent in de Call of Duty-serie, dit spel heeft voor iedereen iets te bieden. Met spannende zombie-inhoud, gevarieerde maps en meer is MW3 absoluut een must-have voor elke gamer.

Modern Warfare 3 is niet zomaar een spel - het is een fenomeen. De vraag of het binnenkort op Game Pass zal verschijnen, houdt de gemoederen bezig. Activision Blizzard heeft hierop gereageerd en het antwoord is... nou ja, ingewikkeld.

Modern Warfare 3 en de Game Pass

Na de overname van Activision Blizzard door Microsoft hopen veel fans dat MW3 binnenkort beschikbaar zal zijn in de Game Pass. Maar hoe zit het echt? Activision Blizzard heeft hierover een verklaring afgelegd en helaas hebben we slecht nieuws voor iedereen die hoopte dat MW3 dit jaar in de Game Pass zou verschijnen.

"Terwijl we blijven werken aan de goedkeuring van de Microsoft-deal", schrijft Activision Blizzard, "hebben we enkele vragen ontvangen over of onze aankomende en recent uitgebrachte games beschikbaar zullen zijn in de Game Pass." Het antwoord is duidelijk: "We hebben geen plannen om Modern Warfare 3 of Diablo 4 dit jaar in de Game Pass op te nemen."

Toekomst van Modern Warfare 3

Dat betekent echter niet dat MW3 nooit in de Game Pass zal verschijnen. Activision Blizzard is van plan om na afronding van de deal met Microsoft samen te werken om hun games wereldwijd toegankelijker te maken voor spelers. Ze verwachten dat ze volgend jaar games zullen toevoegen aan de Game Pass.

Wachten op Modern Warfare 3

Hoewel er nog geen concrete informatie is over wanneer Modern Warfare 3 precies in de Game Pass zal verschijnen, is de anticipatie groot. Blijf dus hoopvol en houd Call of Duty: Modern Warfare 3 in de gaten.

Voor degenen onder jullie die niet kunnen wachten en nu al in het avontuur willen duiken, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een Steam Key te bemachtigen.

Conclusie

Call of Duty: Modern Warfare 3 is zeker een spel om in de gaten te houden. Het biedt spannende inhoud en talloze mogelijkheden die je urenlang aan het scherm zullen kluisteren. En wie weet zien we het toch nog dit jaar in de Game Pass. Tot die tijd is het: houd je controller gereed en verheug je op Modern Warfare 3!

Over de auteur