Call Of Duty Black Ops Cold War fuseert met Warzone - Wapens, Operators en meer uit Black Ops Cold War beschikbaar in COD Warzone!

11 November 2020, 09:30 / by Fabian Rossbach
Call Of Duty Black Ops Cold War fuseert met Warzone - Wapens, Operators en meer uit Black Ops Cold War beschikbaar in COD Warzone!

Het Amerikaanse computerspellenbedrijf Activision heeft onthuld dat het nieuwe Call of Duty spel, Call of Duty - Black Ops Cold War, aankomende december zal fuseren met Warzone, de gigantische gevechtsarena uit de wereld van Modern Warfare.

De integratie tussen de twee games zal slechts enkele weken na de lancering van Black Ops Cold War plaatsvinden.

Call of Duty - Black Ops Cold War

Call of Duty - Black Ops Cold War is een (first-person) schietspel, ontwikkeld door Treyarch en Raven Software en uitgegeven door Activision (ook bekend van Destiny, Guitar Hero en van de spellen van Tony Hawk). Black Ops Cold War is het zeventiende deel van de Call of Duty serie, het succesvolle schietspel dat zich afspeelt tijdens geopolitieke conflicten (zoals de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog). Daarnaast vormt Black Ops Cold War het zesde deel van de iconische Black Ops serie.

Net als het eerste deel van de Black Ops serie, schakelt Black Ops Cold War tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Het spel draait om de jacht op de spion Perseus. De speler is een elite-agent die het spoor van Perseus volgt, een duister figuur die op een missie is om de machtsverhoudingen in de wereld te verstoren.

De speler onderneemt hierbij een reis langs iconische locaties zoals Vietnam, Rusland, Turkije en Oost-Berlijn. Zo reist de speler uiteindelijk af naar het onheilspellende centrum van een wereldwijde samenzwering. Ook leuk voor Nederlanders: een deel van het spel speelt zich in in onze eigen hoofdstad Amsterdam af.

Fusie met Call of Duty - Warzone

Call of Duty - Warzone is een gigantische, free-to-play gevechtsarena uit de wereld van Modern Warfare. Activision en Treyarch hebben aangekondigd dat Black Ops Cold War zal worden geïntegreerd met Warzone, slechts enkele weken na de launch van Black Ops Cold War.

Wapens en operators uit Black Ops Cold War zullen na de integratie beschikbaar zijn in Warzone, evenals battle pass en store-content. Spelers kunnen ook hun Cold War multiplayer-uitrustingen gebruiken in Warzone. Alle verdiende XP zullen worden gedeeld. Treyarch gaf verder aan dat spelers nieuwe functionele inhoud zullen kunnen ontgrendelen, die in beide spellen gebruikt kunnen worden.

Release

Call of Duty - Black Ops Cold war is vanaf 13 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. Het spel komt op 19 november ook uit op PlayStation 5. De fusie met Warzone zal enkele weken later plaatsvinden. Black Ops Cold War zal zowel een multiplayer- als een zombie-modus bevatten.

Ben je aan het overwegen om Call of Duty - Black Ops Cold War aan te schaffen? Met de Keyfuchs prijsvergelijking vind je altijd de nieuwste games en klassiekers voor alle platforms tegen de beste prijs. Bespaar geld door met de slimme prijsvergelijking van Keyfuchs de beste keuze te maken!

Over de auteur