Bus World Update: Tsjernobyl-kaart krijgt een nieuwe look - Alles wat je moet weten over de nieuwste veranderingen

01 Juni 2023, 20:51 / by Fabian Rossbach
Bus World Update: Tsjernobyl-kaart krijgt een nieuwe look - Alles wat je moet weten over de nieuwste veranderingen

Het langverwachte Bus World-update is er!

Eindelijk is het zover! Het langverwachte update voor Bus World is uitgebracht en brengt enkele spannende vernieuwingen met zich mee. De uitbreiding van de Tsjernobyl-kaart, nieuwe scenario's, verbeterde camera-gedrag fysica en vele andere kleinere veranderingen wachten op je. Je kunt het update al downloaden op Steam en binnenkort ook op andere platforms genieten.

Tsjernobyl-kaart uitgebreid en nieuwe scenario's

De meest opvallende verandering in het spel is het nieuwe deel van de Tsjernobyl-kaart. De ontwikkelaars hebben het bosgebied ten zuiden van het Rode Bos uitgebreid en moerassen toegevoegd. Hier vinden ook twee nieuwe scenario's plaats, waarvan er één het onlangs geïntroduceerde regenachtige weer laat zien, dat nu nog beter is. Voor alle routemakers onder jullie zijn er in het nieuwe gebied extra bushaltes toegevoegd, zodat je je eigen routes kunt maken.

Verbeterde camera-fysica

Een tijdje geleden heeft het ontwikkelteam een video uitgebracht waarin de nieuwe fysica van de ego-camera werd gepresenteerd. Nu kun je het zelf uitproberen! De camera reageert op alle soorten busbewegingen, inclusief oneffenheden op de weg. Overigens is dit nieuwe cameragedrag optioneel en kan het worden uitgeschakeld in de instellingen. Het zou ook goed moeten werken met TrackIR.

Weersveranderingen en verbeteringen in de Free Roam-modus

Voor degenen die graag in de Free Roam-modus van Bus World rijden, zijn er meer goede nieuws: je kunt nu het weer veranderen vanuit de garage. Maar maak je geen zorgen als je liever wisselend weer hebt - dat kun je nog steeds selecteren in de dropdown-lijst.

Kwaliteitsverbeteringen en optimalisaties

De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om de algehele kwaliteit van het spel te verbeteren: het is nu gemakkelijker en begrijpelijker om de garage te verlaten in de Free Roam-modus met of zonder route. Ook is de prestatie op sommige plaatsen, vooral in het Rockfall-scenario, verbeterd. Bovendien bewegen de displays op Sovjet-bussen nu een beetje rond - net als in het echte leven.

Meer updates en nieuws

Zoals je kunt zien, voegt het ontwikkelteam voortdurend nieuwe inhoud toe aan het spel, zonder de verbetering van de kwaliteit en het toevoegen van nieuwe functies te verwaarlozen. Het team stopt hier niet, dus blijf op de hoogte van verdere updates. We houden je binnenkort op de hoogte van toekomstige updates.

Bus World-community: Discord en Twitter

Wil je deel uitmaken van de Bus World-community? Word dan lid van de officiële Discord-server en wissel ideeën uit met andere fans. Vergeet ook niet om de Twitter-pagina van Kishmish Studio te volgen om geen nieuws over het spel te missen.

Als je nog geen Steam Key hebt voor Bus World, moet je het spel zeker bekijken. Het is een geweldige simulatie voor alle busliefhebbers en biedt urenlang speelplezier!

Over de auteur