War Thunder - La Royale-update: De BTR-80A gepantserde personeelsdrager

25 Mei 2023, 07:44 / by Fabian Rossbach
War Thunder - La Royale-update: De BTR-80A gepantserde personeelsdrager

BTR-80A gepantserde infanterievoertuig in de La Royale-update

De BTR-80A, een van de bekendste gepantserde infanterievoertuigen van het Sovjetleger, zal verschijnen in de aankomende La Royale-update van War Thunder. Als lichte tank van de USSR op rang IV biedt het enkele interessante eigenschappen en uitdagingen voor spelers.

Eigenschappen van de BTR-80A

De BTR-80A onderscheidt zich door zijn 30mm automatische kanon, dat zowel een hoge vuursnelheid als een goede penetratie biedt. Daarnaast heeft het voertuig een hoge topsnelheid van maximaal 87 km/u, wat het mogelijk maakt om snel in positie te komen of uit benarde situaties te ontsnappen. Bijzonder interessant is de amfibische capaciteit van het voertuig, waardoor het ook mogelijk is om water over te steken.

Nadelen van de BTR-80A

Ondanks zijn indrukwekkende eigenschappen heeft de BTR-80A ook zijn zwakke punten. Het grote profiel en de zwakke bepantsering maken het voertuig kwetsbaar voor beschietingen. Vooral machinegeweren met pantserdoorborende munitie kunnen gevaarlijk zijn voor de gepantserde infanterievoertuigen.

Strategieën voor de BTR-80A

Om de BTR-80A effectief te gebruiken, is het belangrijk om zijn sterke en zwakke punten te kennen. De hoge snelheid en manoeuvreerbaarheid moeten worden gebruikt om snel in positie te komen en de vijand te verrassen. Tegelijkertijd moet men proberen dekking te zoeken en het hoge profiel van het voertuig zo goed mogelijk te verbergen.

De La Royale-update in War Thunder

Met de La Royale-update kun je niet alleen de BTR-80A verwachten, maar ook vele andere nieuwe voertuigen en functies in War Thunder. Wees benieuwd naar nieuwe locaties, spel functies en verbeteringen van je favoriete spel! Vergeet niet om je Steam Key voor het spel te bemachtigen en blijf op de hoogte voor meer spannende updates over War Thunder.

Over de auteur