Bread & Fred - De berg roept voor een coöperatief avontuur

25 Mei 2023, 09:05 / by Fabian Roßbach
Bread & Fred - De berg roept voor een coöperatief avontuur

Bread & Fred: Een liefdevol ontworpen co-op spel

Het is zover, vrienden van coöperatief spelplezier! SandCastles Studio heeft hun nieuwe meesterwerk Bread & Fred uitgebracht. In dit charmante spel kun je samen met een vriend de berg beklimmen en veel passie, liefde en creativiteit ervaren. De ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om je een onvergetelijke spelervaring te bieden - van de muziek en kunst tot aan de hoofdpersonages Bread en Fred zelf.

De steun van de community voorafgaand aan de release was al indrukwekkend en de eerste dag na de lancering heeft laten zien dat Bread & Fred in de smaak valt. De tot nu toe ontvangen reacties zijn gewoonweg ongelooflijk!

Online spelmodus en andere updates

Een bijzonder hoogtepunt van Bread & Fred zal de online spelmodus zijn, die in een geplande update volgende maand zal worden toegevoegd. Tot die tijd kun je gebruik maken van de Remote Play-functie van Steam om online met je vrienden te spelen.

Als je het spel nog niet hebt gekocht, kun je terecht op onze Bread & Fred-pagina en je eigen sleutel bemachtigen. En als je in het algemeen geïnteresseerd bent in Steam-sleutels, neem dan zeker een kijkje op onze Steam-sleutels-pagina.

Jouw feedback telt

SandCastles Studio is zeer geïnteresseerd in wat je van Bread & Fred vindt. Laat hen jouw feedback weten op Steam of in hun Discord-kanaal. Jouw mening is belangrijk om het spel nog beter te maken en toekomstige updates aan te passen aan de wensen van de community.

Op naar het coöperatieve bergavontuur!

Het is nu tijd om een vriend aan je zijde te nemen en samen de berg in Bread & Fred te beklimmen. Veel plezier met spelen en ontdek de prachtige wereld van SandCastles Studio! En vergeet niet: de ontwikkelaars zijn blij met jouw feedback en zullen er alles aan doen om de spelervaring verder te verbeteren.

Blijf altijd op de hoogte van Bread & Fred en andere geweldige spellen op Keyfuchs.de!

Over de auteur